Stopp i Mellanöstern

Abu DhabiRöd solnedgång i öknen. Exotiska doften på kryddmarknaden. Varm sol och vita stränder. Främmande ljud och okända röster. En okänd och fascinerande kultur. All världens kök. alla sinnen sätts på spel vid ett besök i Mellanöstern.

Mellanöstern är en av världens mest kontrastfyllda regioner med en unik kombination av gamla traditioner, det moderna västliga och en orientalisk mystik. Här kan du bo på lyxhotell du inte kan föreställa dig existerar och gå runt i ultramoderna shoppingcenter med ett otroligt utbud, men utanför stadsgränsen kan du möta öknens beduiner med sina kameler. Varför inte pröva en övernattning i tält ute i öknen? Det är en speciell upplevelse som bör provas på.

Vi kan erbjuda stop over i några städer i denna fascinerande region, och nedan är några exempel. Kontakta oss för en fullständig översikt och priser.

Abu Dhabi
 

Abu Dhabi

Abu Dhabi är ett emirat och är huvudstad i Förenade Arabermiraten. Emiraten är självständiga, och det påminns man om när man reser från ett emirat till ett annat. Abu Dhabi är inte lika känt som grannen Dubai, men är på många sätt en oas i ett ökenlandskap.

Dubai
 

Dubai

Dubai är ett populärt resmål, och en storstad i tillväxt med otrolig arkitektur, spännande marknader, öken, oaser och fina stränder. Dubai är både ett land och en stad, en evig byggplats, med guld och glitter, 7 stjärniga hotell och en okänd men spännande framtid.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor