Stopp i USA

Los AngelesUSA är ett fascinerande land som många drömmer om att besöka. De flesta som besöker landet vill på nära håll se det som vi här hemma bara har sett på TV och det kan du göra på ett stopp på vägen till Australien och Nya Zeeland. Det klassiska scenariot uppenbarar sig redan under inflygningen till Los Angeles, människans förbrukning av ljus, gatuljus, billjus och ljusen från alla tusentals fönster. En stjärnhimmel på marken helt enkelt.

Väster bjuder på fantastiska naturupplevelser, hav, höga fjäll, öken och stora städer. Här hittar du allt! Vem drömmer inte om ett besök i Hollywood, en dag eller tre i Disneyland eller en "provfilmning" i Universal Studios? Alldeles norr om Los Angeles ligger Santa Monica som är känt för sina fina stränder och Santa Monica Pier där många bra restauranger ligger på rad.

Nedan ser du några exempel på städer där du kan välja att stanna, men vi kan också erbjuda stopp i andra städer i USA. Det är också möjligt att ta ett längre stopp med ett kör själv program eller likande. Kontakta oss för att få en fullständig översikt av det vi kan erbjuda.

Disneyland, Los Angeles

Los Angeles

Los Angeles har mycket att erbjuda sina besökare. Besök Disneyland, Hollywood, Beverly Hills och Sunset Boulevard.

Prisexempel (Best Western Hollywood):
Dubbelrum: från 1000 kr per natt

Beverly Hills

Beverly Hills

Beverly Hills är en egen stad som ligger vid foten av Santa Monicas berg. En tur till Los Angeles utan att ha tagit en titt på stjärnornas bostäder, är en bristfällig tur.

Prisexempel (Crowne Plaza):
Dubbelrum: från 1.320 kr per natt

San Francisco

San Francisco

Ta det lugnt några dagar i San Fransisco och upplev stadens vackra hamnområde, cykla på den världsberömda Golden Gate bron eller ta en båttur ut till den fängslande ön Alcatraz.

Prisexempel (Metropolis):
Dubbelrum: från 1.130 kr per natt

San Francisco

San Francisco (Fisherman's Wharf)

Fisherman's Wharf är ett område känt för sina historiska byggnader, delikata fisk- och skaldjursrestauranger och för shoppingen så väl som den trevliga atmosfären och de vackra vyerna över bukten. För att inte glömma sälkolonin som tagit Pier 39 i besittning. Härifrån tar du dig enkelt till centrum med spårvagn.

Prisexempel (Holiday Inn Fishermans Warf):
Dubbelrum: från 1.780 kr per natt

New York

New York

Staden som aldrig sover. Shoppa eller festa så länge du orkar, besök Frihetsgudinnan och Empire State Building, se en Broadwaymusikal eller prova av några världens bästa barer och restauranger. New York har allt du kan önska!

Prisexempel (Holiday Inn Midtown 57th Street):
Dubbelrum: från 1.910 kr per natt

Seattle

Seattle

Var sömnlös i Seattle! Besök flesta av stadens attraktioner så som Experience Music Project, Pike Place Market, operan och Seattle Center, där du hittar Seattle Space Needle. Här kan du även ägna dig åt shopping i världsklass.

Prisexempel (Warwick Seattle Hotel):
Dubbelrum: från 1.220 kr per natt

Los Angeles

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor