Stopp i Asien

AsienUpplev Fjärran Österns mystik och kultur på vägen till och/eller från Australien och Nya Zeeland. Se vackra färggranna tempel och byggnader med glittrande tak, se munkar som vandrar runt på gatorna och lyser upp omgivningen i sina saffransgula klädnader. Upplev tropiska paradis med palmer, vita stränder och kristallklart vatten och upptäck regnskogen där du kan rida på elefanter eller besöka gamla ruinstäder. I de många moderna storstäderna kan du njuta av utsökta restauranger och fantastisk shopping. Asien har allt du kan önska dig.

Redan under inflygningen ser man att länderna är fantastiskt frodiga och gröna. När du sedan kommer ut från flygplanet möts du av leende hjälpsamma människor som gör allt för att göra ditt besök till en speciell upplevelse.

Kombinationerna är många och priserna varierar beroende på vilken rutt man väljer att göra och hur många stopp man tar. Om du önskar kan du välja en rutt till Australien och Nya Zeeland och en annan rutt hem. Vi kan också erbjuda förmånliga tilläggsbiljetter för inrikesresor och förmånliga hotellpaket i Asien.

Nedan ser du några exempel på städer där du kan välja att stanna, men vi kan också erbjuda stopp i andra asiatiska städer som tillexempel Beijing, Jakarta och Bali. Kontakta oss för att få en fullständig översikt av det vi kan erbjuda.

Singapore

Singapore

En liten ö, en modern stad och ett äventyrligt land. Singapore är ett litet men fascinerande land, bland annat känt för sin goda och varierande mat och bra shoppingmöjligheter. Ett besök i Singapore ger en smak av det bästa Asien har att bjuda på.

Prisexempel (Peninsula/Excelsior Hotel):
Dubbelrum: från 1.200 kr per natt

Hongkong

Hongkong

Trots att många har ett intryck av att detta är kapitalets högborg, har Hongkong bevarat mycket av den lokala särprägeln och sitt asiatiska kulturarv. Denna pulserande stad är både spännande och färgrik.

Prisexempel (BP International):
Dubbelrum: från 870 kr per natt

Bangkok

Bangkok

Bangkok är en spännande blandning av människor och byggnader, olika ljud och dofter från en främmande värld. Här finns både moderna skyskrapor och motor-vägar i flera våningsplan och myllrande gatumarknader med matlagning och bodar tätt intill varandra.

Prisexempel (Montien Hotel):
Dubbelrum: från kr. 860 per natt

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Kuala Lumpur är en charmig storstad med en rad attraktioner. Staden är en sprudlande metropol med mycket folk, bra mat, shopping, kultur och uteliv - kanske mest känd för tvilling-skyskraporna Petronas Tower.

Prisexempel (The Royal Bintang):
Dubbelrum: från kr. 800 per natt

Tokyo

Tokyo

Japans huvudstad och världens mest pulserande storstad. Energin i denna högteknologiska storstad som ständigt är i rörelse gör tillsammans med kontrasten av de gamla traditionerna och kulturen Tokyo till ett väldigt spännande och överraskande stopp. Här finns även världens kanske roligaste snabbmat.

Prisexempel (Shiba Park):
Dubbelrum: från 1.950 kr per natt

Shanghai

Shanghai

Shanghai är en modern storstad som influerats av sin rika historia av olika kulturer. Här finns byggnader från franska kolonialtiden, gamla kinesiska tempel och tehus, så väl som flera av Asiens mest kända moderna byggnadsverk. Staden är dessutom ett shopping-paradis, vilket gör staden till ett både intressant och roligt stopp.

Prisexempel (Galaxy Hotel Shanghai):
Dubbelrum: från 990 kr per natt

Raffles Hotel, Singapore

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor