Reseförsäkring

Whitsunday IslandVarje resa är full av överraskningar, det är ju därför man reser eller hur? Men inte alla överraskningar är roliga. En heltäckade reseförsäkring skyddar dig mot det tråkiga och tar hand om dig på bästa möjliga sätt.

Köp din reseförsäkring när du beställer din resa hos oss. Vi samarbetar med ERV för att säkra din trygghet.

ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstreseförsäkringar samt försäkring för utlandsstationerade. De försäkrar årligen 2 miljoner privatresenärer och 1,5 miljoner tjänsteresenärer.

  • ERV har egna servicekontor i både Sydney och Auckland

Personalen på Europeiska Euro-Center runt om i världen talar såväl skandinaviska som landets språk. De har stor kunskap om den lokala kulturen, sedvänjorna och känner väl till kvaliteten på läkare och sjukhus i regionen där du befinner dig

Vid allvarligt sjukdoms- eller olycksfall får du hjälp direkt via larmcentralen EuroAlarm som har öppet dygnet runt, året om.

Här är några prisexempel på från augusti 2014. Kontakta oss för detaljerad information och offert.

   

Semesterförsäkring, Världen

Försäkringen är utformad så att den täcker hålen i din hemförsäkring. Det innebär att du får ett skydd mot det mesta som kan hända under resan, utan att du blir dubbelförsäkrad.

Pris per dag*
Dag 1: 130 kr
Dag 2-45: 40 kr
* för vuxen

 

Reseförsäkring Komplett, Världen

För dig som saknar en hemförsäkring eller ska åka på en längre resa och vill ha ett reseskydd som täcker det mesta som kan hända under resan.

Pris per dag*
Dag 1: 565 kr
Dag 2-365: 104 kr
* för vuxen

(För medföljande barn Dag 1: 282 kr, Dag 2-365: 52 kr)

Reseförsäkring Smart, Världen

Saknar du hemförsäkring eller ska vara ute längre än de 45 dagar din hemförsäkrings reseskydd gäller kan detta vara ett alternativ. Du kan även påverka priset på försäkringen genom att välja om du vill ha självrisk och/eller bagageskydd..

Pris per dag
Dag 1:
Med självrisk: 180 kr
Utan självrisk: 210 kr
Dag 2-365:
Med självrisk: 28 kr
Utan självrisk: 33 kr

Självrisken är 1000 kr/skada

Sydney Operahouse

Avbeställningsförsäkring

Oförutsedda händelser kan inträffa så att man behöver avboka sin resa. En nära anhörig kan bli sjuk, du måste åka på en tjänstresa du inte visste om när du bokade eller något annat allvarligt inträffar. Försäkringen tecknas samtidigt som handpenning för resan betalas.

Har du tecknat en avbeställningsförsäkring får du tillbaka alla pengar om du avbokar före resans början och kan stryka orsaken till avbokningen. Du måste ha ett intyg som styrker avbokningen.

Premie:
6 % av försäkringsbeloppet

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor