Om Australienresor AB

learning about bushtuckerAustralienresor är en resebyrå specialiserad på Australien och Nya Zeeland. Vi har som mål att vara Sveriges största och bästa specialist på resor till Australien och Nya Zeeland.

Våra resekonsulter är från Australien och Nya Zeeland och har i många år planerat unika resor för svenskar som vill upptäcka deras hemland. Vår kunskap om resemålen säkrar att du får bästa möjliga upplevelse - före, under och efter resan. Dessutom har vi som mål att erbjuda marknadens bästa priser.

Våra resekonsulter har unika kunskaper om resemålen och delar gärna med sig av sina erfarenheter - vare sig du gör ditt första besök eller om du varit "down under" flera gånger förut. Vi tipsar om okända pärlor och lokala smultronställen.

Vi arrangerar alla typer av resor, för de flesta önskemål och plånböcker. Allt från flygresor, hotellövernattningar, hyrbilar och andra arrangemang för individuella resande till små och stora gruppresor. Vi ordnar också med 3 månaders turistvisum för våra kunder. Australienresor samarbetar med de bästa leverantörerna i Australien och Nya Zeeland, något som ger dig trygghet och säkerhet. Vår stora styrka är personlig service och passion för varje resa - kom och prata med "the locals"!

Australienresor samarbetar med alla de bästa flygbolagen som flyger till Australien och Nya Zeeland och våra priser ska alltid vara mycket konkurrenskraftiga. Som specialresebyrå till Australien och Nya Zeeland erhåller vi goda villkor och det är något som vi vill ska komma våra kunder till godo.

Ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig till en oförglömlig upplevelse! Prata med "the locals"!


Vår personal

Vd

Rolf Eirik Kjeseth

 

Försäljningsdirektör

Endre Kaurin

 

Sales Supervisor

Andrew Gillard

 

Resekonsult

Sandra Fredén

 

Resekonsult

Sara Johnsson

 

Resekonsult

Linda Sundberg

 

Resekonsult

Stefan Öström

 

Resekonsult

Jenny Bjurenvall

 

Biljettör

Theresia Gunnebro

 

Marknad, HR, Inköp

Marie Östlund

 


aussie specialist resizedAussie Specialist

Australienresor som är specialiserade på Australien är självklart också certifierade Aussie Specialists!


Australienresor AB
Vasagatan 15-17, 6 tr
111 20 Stockholm
Tel 08-676 97 90
E-post: info@australienresor.se

8 anledningar till att välja Australienresor framför att beställa på internet

Det blir mer och mer populärt att beställa resor via internet. Många tycker det är enkelt att ordna allt själv utan att tänka på nackdelarna.

Det de flesta inte tänker på är att risken ökar ju mer komplicerad och kostbar en resa är. Nätbokningar gör att du inte kan ta del av rättigheter och fördelar du automatiskt får genom att beställa hos en resebyrå. För vad händer egentligen när allt inte går som planerat?

Beställer du din resa hos Australienresor får du både trygghet och expertis med på köpet. Läs vidare och vi berättar för dig varför du bör beställa resan hos oss.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor