Rotorua

Rotorua är en spännande stad. De många termiska områdena i och omkring staden är fulla av gejsrar och ångan kommer upp ur marken på flera ställen. Rotorua är också maoriernas huvudstad och här har man bättre än på något annat ställe hållit fast vid kultur och traditioner.

För att göra valet lite lättare för dig som vill besöka Rotorua har vi satt ihop några förslag på stadspaket. Vi har bra avtal med hotell och turoperatörer och du kan själv ändra på innehåll, hotellstandard eller antal dagar om du så önskar. Rotorua med sina naturfenomen och kulturella traditioner förtjänar några dagars uppmärksamhet.

I paketet har vi lagt in två övernattningar i Rotorua på ett centralt beläget mellanklasshotell. Här har man kort avstånd till de flesta attraktioner och sevärdheter som staden har att bjuda på. I paketet ingår även en halvdagstutflykt i området där Agrodome, Te Puia, Rainbow Springs och Skyline Skyrides Gondola ingår. I paketet ingår även en traditionell hangi med musik och danser samt transfer till/från flygplatsen i shuttlebus.

  • Pris per person i dubbelrum: från 3.045 kr (Rydges Rotorua)

Turkod: CP024

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor