Stadspaket

AucklandNya Zeeland är känt för att vara ett rent och naturskönt land med höga bergl, forsande älvar och djupa fjordar; inte helt olikt Norge. Men det är även mycket som skiljer vårt grannland från detta örike på andra sidan jordklotet, för Nya Zeeland har långa vita sandstränder, vajande palmer, sprutande gejsrar, aktiva vulkaner och ett unikt djur och fågelliv som utvecklats under tusentals år isolerat från resten av världen.

För att göra valet lite lättare för dig som vill besöka en eller flera av städerna på Nya Zeeland har vi satt ihop några förslag på stadspaket. Dessa har som utgångspunkt ett stopp i en av de större städerna och innehåller oftast dagsturer eller övernattning i omgivningarna. Vi har bra avtal med hotell och turoperatörer och du kan själv ändra på innehåll, hotellstandard eller antal dagar om du så önskar.

Priserna varierar beroende på säsong och standard, samt hur många ni är som reser tillsammans. Kontakta oss för förslag och priser.

Auckland

Auckland

Auckland är den största staden på Nya Zeeland och är en naturlig utgångspunkt för alla som vill besöka landet. Vi föreslår att du spenderar några dagar i Auckland och för att uppleva stadens höjdpunkter har vi satt ihop ett paket med två övernattningar, inklusive en halvdagstur till Waiheke Island.

Läs mer...

Christchurch

Christchurch

Christchurch som är den största staden på Sydön brukar kallas för "Garden City" pga. sina många välskötta parker och färgrika ängar. Vi föreslår en vistelse i denna vackra stad på några dagar och därför har vi satt ihop ett paket med två övernattningar, inklusive en dagstur med TranzAlpine tåget.

Läs mer...

Rotorua

Rotorua är maoriernas huvudstad och här har de bättre än på någon annan plats hållit fast vid kultur och traditioner. Område är också känt för sin termiska aktivitet och under ett besök här får du god inblick i hur världen ser ut inuti. Vi föreslår en vistelse i denna vackra stad på några dagar och därför har vi satt ihop ett paket med två övernattningar, inklusive en halvdagsutflykt samt en traditionell hangi middag med dans och musik.

Läs mer...

Queenstown

Queenstown kallar sig för världens adrenalin huvudstad, men det finn också mycket att erbjuda den som inte är lika äventyrslysten. Även vana resenärer blir betagna av områdets vackra natur. Vi föreslår en vistelse i denna vackra stad på några dagar och därför har vi satt ihop ett paket med två övernattningar, inklusive en heldagstutflykt till Milford Sound.

Läs mer...

Wellington

Wellington är Nya Zeelands huvudstad med ett vackert läge vid en hamn och omgiven av grönklädda berg. Ett besök ger god inblick i Nya Zeelands historia och kultur. Vi föreslår en vistelse i denna vackra stad på några dagar och därför har vi satt ihop ett paket med två övernattningar, inklusive en halvdags stadsrundtur.

Läs mer...

Detta är endast förslag och du kan själv ändra och förlänga dessa paket så att du får den vistelse du önskar.


Klicka för en större bild:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor