Wilderness Lodge

Wilderness LodgeI hjärtat av bergskedjan Southern Alps ligger denna 4-stjärniga resort med totalt 24 rum. Vackrare omgivningar än nationalparken Arthur's Pass är det nästan omöjligt att hitta, och det är naturligtvis naturen som är i fokus på Wilderness Lodge. Paddla kanot, gå en tur i bergen, följ med på en fisketur eller bara njut av utsikten från lodgen.

Bergslandskapet på Sydön består av höga berg täckta av glaciärer. Detta dramatiska landskap bildar bakgrund för Wilderness Lodge och nationalparken Arthur's Pass. Lodgen ligger mellan städerna Christchurch och Greymouth, och man kan gå ut i den spektakulära naturen direkt från rummet. Det finns ett omfattande aktivitetsutbud och vid ankomsten får man ett program med allt som sker på lodgen under tiden man är där. Man får också en översikt över alla naturstigar i området, och vi rekommenderar att man parkerar bilen och använder benen för att uppleva naturen på nära håll. Det finns också flera guider tillgängliga, och vill man ha en speciell upplevelse kan man följa med till en lokal fårfarm.

De spektakulära omgivningarna sätter också en extra spets på måltiderna, och i restaurangen blir man serverad de härligaste rätterna med goda viner. Specialiteten är lamm.

Man kan välja mellan olika rumskategorier:

- Mountain View Room: från kr. 4.040
- Alpine Lodge: från kr. 5.050

Frukost och middag är inkluderat i priset.


Klicka för större bilder:


Klicka för att se video (YouTube) av Wilderness Lodges:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor