Remarkables Lodge

Remarkables LodgeI vackra omgivningar, med den spektakulära bergskedjan Remarkables i bakgrunden, ligger denna prisbelönta resort - endast 10 minuter från Queenstowns centrum. Resorten har bara 7 rum, och det säkrar en intim och speciell upplevelse i en storslagen natur.

Remarkables Lodge har en historia som sträcker sig tillbaka till början av 1860-talet, då det var guldrush i området, men renoverades nyligen och framstår nu som nästan nytt. Historien ger ändå resorten en intim och speciell charmen och atmosfär, och man känner sig mer som besökare hos gamla vänner än som betalande gäster på ett hotell. På morgonen har man en vacker utsikt mot solen som stiger upp över bergstopoparna, och på kvällen ger den stigande månen en extra piff på middagen.

Vill man ha lite mer action än lugna turer i bergen i området runt resrotern, ligger världens "adrenalin-huvudstad" Queenstown endast 10 minuter bort. Här finns allt du kan tänka dig av aktiviteter för de som vill ha en kick - och några som du inte kan föreställa dig.

Man kan välja mellan olika rumskategorier:

- Lodge Room: från kr. 4.410
- Premier Room: från kr. 5.595

Frukost och middag är inkluderat i priset.


Klicka för större bilder:


Klicka för att se video (YouTube) av Remarkables Lodge:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor