Queenstown

Mercure Resort QueenstownQueenstown är känt för att vara världens adrenalin huvudstad och är ett eldorado för de som gillar extremsport och söker en kick. Man kan gå, vandra, åka skidor och simma. Eller så kan man kasta sig ut för höga broar med gummiband runt benen, segla ut med livet som insats i en gummibåt eller i en svindlande tur med jetbåt eller hoppa från ett flygplan med bara en fallskärm på ryggen. Staden ligger idylliskt placerat i vackra omgivningar invid insjön Lake Wakatipu, och med utsikt över bergskedjan Remarkables. Trots att Queenstown har vuxit dem senaste åren och blivit ett populärt resmål så har staden behållit mycket av sin småstadscharm. På många sätt påminner den om en liten vintersportstad i Alperna, lugnt på dagen och full av liv på kvällen och natten då turisterna samlas för att ha det trevligt.

Utbudet av hotellrum i Queenstown är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi har avtal med hotell runt om i hela Qeenstown och kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell i Queenstown. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

Mercure Resort Queenstown

Mercure Queenstown Resort

Ett bra och trevligt mellanklasshotell vid Lake Wakatipu och endast 3 minuter med bil från centrum. Totalt 148 rum, de flesta med fin utsikt över sjön och bergskedjan Remarkables. Många faciliteter som utomhuspool, bastu, gym och tennis.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 810
- Dubbelrum: från kr. 810
- Trippelrum: från kr. 1.080

Novotel Queenstown

Novotel Queenstown Lakeside

Ett omtyckt förstaklasshotell i hjärtat av Queenstown centrum vid Lake Wakatipu och med gångavstånd till restauranger, nattliv och shopping. 278 rum, med många bekvämligheter och faciliteter. Njut av utsikten när du äter en god frukost eller koppla av vid den öppna spiseng.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 980
- Dubbelrum: från kr. 980
- Trippelrum: från kr. 1.340

Millennium Hotel Queenstown

Millennium Hotel Queenstown

Fint hotell alldeles invid Lake Wakatipu. Gym, bastu och pool.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.385
- Dubbelrum: från kr. 1.385
- Trippelrum: från kr. 1.775

Sofitel Queenstown

Sofitel Queenstown Hotel & Spa

Ett fint boutique hotell i centrala Queenstown. Hotellet blandar lokala traditioner med franska traditioner för lyx och elegans. Hotellet har 82 rum med många faciliteter som en elegant bar, gym, spa, bibliotek och restaurang.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.960
- Dubbelrum: från kr. 1.960
- Trippelrum: från kr. 2.410

Lägenhetshotell, Queenstown

Många tycker att det är bekvämt att kunna laga en del måltider själva och kunna tvätta sina kläder utan att behöva gå till en tvättomat. Är man en familj eller flera som reser tillsammans är det ofta trevligt att även kunna bo ihop. Då är lägenhetshotell ett bra alternativ.

Det finns flera typer av lägenheter, alltifrån studio (som ett hotellrum, men med flera faciliteter) till stora lägenheter med vardagsrum och flera sovrum. Det finns i regel kök i lägenheten och tillgång till tvättmaskin i lägenheten eller i de gemensamma utrymmena.

Priserna på lägenheterna varierar med säsong, storlek och standard. Nedan finns prisexempel på lägenhetshotell i Queenstown. Kontakta oss för förslag och priserbjudanden.

Mercure Grand Queenstown

Hotel St Moritz

Mycket fint läge på en höjd med utsikt över staden och Lake Wakatipu. Bibliotek, bastu och spa. Parkering.

Priser per lägenhet per natt:

- Hotelrum: från kr. 1.370
- 1 sovrum: från kr. 1.865
- 2 sovrum: från kr. 2.140

The Heritage Queenstown

The Heritage

Ett 4-stjärnigt lägenhetshotell alldeles utanför centrum av staden. Hotellet har utsikt över Lake Wakatipu och bergen runt och erbjuder vanliga dubbelrum och lägenheter med upp till två sovrum.

Priser per lägenhet per natt:

- Deluxe rum: från kr. 1.415
- 1 sovrum: från kr. 1.990
- 2 sovrum: från kr. 2.970

Copthorne Hotel Queenstown

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor