Nelson

Monaco Hotel & ResortNelson är staden som ligger längst i norr på Sydön och som lockar turister tack vare sin speciella atmosfär, sin charmiga placering och sina många nationalparker. Nelson etablerades av européer år 1842 men maorierna har bott i området i över 800 år. Idag är Nelson Nya Zeelands tionde största stad med den mest trafikerade hamnen i hela landet. Nelson är känt internationellt för sin prominenta kust. I staden finns många konstgallerier och är väl värda ett besök. Staden är också en strålande utgångspunkt för utomhusaktiviteter, inte minst till den vackra Abel Tasman National Park. Vi har inkluderat hotellförslag i denna nationalpark nedan.

Utbudet av hotellrum i Nelson är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi har avtal med hotell runt om i hela Nelson och kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell i Nelson. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

Heartland Hotel Marlborough, Blenheim

Heartland Motel Marlborough, Blenheim

Ett trevligt hotell med centralt läge i Blenheim. Här har man vingårdar, Marlborouh Sounds, bra jakt, fiske och utflyktsmöjligheter i närheten. Det finns också många konstgallerier och museer i området. HOtellet har restaurang, pool, spa och bastu.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 975
- Dubbelrum: från kr. 975

Rutherford Hotel Nelson

Rutherford Hotel Nelson

Ett förstaklass hotell i modern stil och massor av charm som ligger centralt med gångavstånd till centrum, restauranger och butiker. Det har 102 rum som nyligen renoverades, samt många faciliteter som restauranger, barer, pool, gym och bastu.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.330
- Dubbelrum: från kr. 1.330
- Trippelrum: från kr. 1.690

Awaroa Lodge & Cafe

Awaroa Lodge & Cafe

En vacker resort med endast 26 rum i den norra delen av nationalparken Abel Tasman. En bra utgångspunkt för att utforska parken på med dess stränder, skogar och inte minst Abel Tasman Coastal Track - den vackraste av Nya Zeelands "Great Walks".

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.875
- Dubbelrum: från kr. 1.875

Lägenhetshotell, Nelson

Många tycker att det är bekvämt att kunna laga en del måltider själva och kunna tvätta sina kläder utan att behöva gå till en tvättomat. Är man en familj eller flera som reser tillsammans är det ofta trevligt att även kunna bo ihop. Då är lägenhetshotell ett bra alternativ.

Det finns flera typer av lägenheter, alltifrån studio (som ett hotellrum, men med flera faciliteter) till stora lägenheter med vardagsrum och flera sovrum. Det finns i regel kök i lägenheten och tillgång till tvättmaskin i lägenheten eller i de gemensamma utrymmena.

Priserna på lägenheterna varierar med säsong, storlek och standard. Nedan finns prisexempel på lägenhetshotell i Nelson. Kontakta oss för förslag och priserbjudanden.

Monaco Hotel & Resort

Grand Mercure Nelson Monaco Hotel Apartment

En 4-stjärnig resort 10 minuter med bil utanför Nelson. Det perfekta stället att slappna av med vacker utsikt över Tasman Bay och mot nationalparken Abel Tasman.

Priser per lägenhet per natt:

- Dubbelrum: från kr. 840
- 1 sovrum: från kr. 1.135
- 2 sovrum: från kr. 1.730

Awaroa Lodge & Cafe

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor