Fox och Franz Joseph

Glaciärerna Fox och Franz Josef i Westland National Park på Nya Zeelands västkust är unika med tanke på att de inte minskar i storlek som många andra glaciärer. De rör sig också fortare än de flesta glaciärer. Fox och Franz Joseph glaciärerna är de mest kända av landets glaciärer då de när långt ner i den tempererade regnskogen, och därför också är mycket tillgänliga. Upplev glaciärerna på nära håll på en guidad tur till fots eller en unik helikoptertur upp på en av glaciärerna.

Utbudet av hotellrum är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi har avtal med hotell runt om i hela Nya Zeeland kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell vid Fox och Franz Joseph. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

Heartland Hotel Fox Glacier

Heartland Hotel Fox Glacier

Trevligt hotell med bra läge vid Fox Glacier och inte heller långt ifrån Franz Joseph och Lake Matheson. Detta hotell är utmärkt för att koppla av lite. Från baren kan du njuta av den vackra utsikten och mysa lite vid den öppna spisen. Frukost ingår.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.185
- Dubbelrum: från kr. 1.185
- Trippelrum: från kr. 1.850

Glacier View Motel, Franz Joseph

Glacier View Motel, Franz Joseph

Ett motell med bra läge och en fantastisk utsikt mot Frans Joseph glaciären. Motellet ligger 2,5 km från Franz Joseph Village och alla lägenheter har kokmöjligheter. Området har en mängd aktiviteter; glaciärturer, kajakpaddling eller skidflygturer för att nämna några.

Priser per lägenhet per natt:

- Studio: från kr. 715
- 1 sovrum: från kr. 840
- 2 sovrum: från kr. 1.215

Scenic Hotel Franz Joseph

Scenic Hotel, Franz Joseph

Ett hotell i vackra omgivningar och med ett alpint läge vid Franz Joseph Village. Hotellet har bland annat restaurang, pool och bar. Området kan erbjuda det mesta av aktiviteter som ridning, fiske, cykelturer och forsränning.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.475
- Dubbelrum: från kr. 1.745
- Trippelrum: från kr. 2.295

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor