Christchurch

The George Hotel ChristchurchChristchurch är den största staden på Sydön och kallas ofta för "Garden City". Detta är Nya Zeelands tredje största stad med cirka 300 000 invånare. Staden skulle nästan kunnat ligga i gamla England med sina välbevarade parker och färgrika trädgårdar och det sägs att invånarna här är mer engelska än engelsmännen själva. Christchurch har jobbat hårt för att bli ett turistmål i sig själv och inte bara ett stopp på vägen till ett mer intressant och spännande resmål på Sydön.

Utbudet av hotellrum i Christchurch är för närvarande begränsat pga av den jordbävning som drabbade Christchurch i februari 2011 och som förstörde många byggnader i de centrala delarna av staden. Vi har avtal med hotell runt om i hela Christchurch och kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell i Christchurch. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

298 Westside Motor Lodge

Ett trevligt mellanklass hotell som ligger ca 6,4 km från Christchurch flygplats och i närheten av Westfield Riccarton Mall, University of Canterbury, Westpac Arena och en kort promenad från Bush Inn Centre med shopping och restauranger. Hotellet består av 18 units i olika storlekar, alla med fullt utrustade kök. Fri transfer till/från flygplatsen.

Priser per rum per natt:

- Studio: från kr. 750
- 1-sovrum: från kr. 860
- 2-sovrum: från kr. 1.080

 

Copthorne Hotel Commodore Christchurch Airport

Ett omtyckt flygplatshotell som är beläget några minuter från flygplatsen. Hela hotellet är rökfritt. Alla rum har utsikt mot den stora trädgården. Stora rum med stilren inredning. Egen bar och restaurang. Fri transfer till/från flygplatsen.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.400
- Dubbelrum: från kr. 1.400
- Trippelrum: från kr. 1.745

The Chateau On the Park

Ett bra mellanklasshotell ca 20 minuters promenad från centrum. Detta är det hotell som ligger närmast Christchurch järnvägsstation, Westpac Trust Arena Exhibition and Entertainment Centre. Hotellet har en stor härligt trädgård, möjlighet finns att hyra cykel. Egen bar och restaurang.

Priser per rum per natt:

- Deluxe rum: från kr. 1.215
- Premier rum: från kr. 1.460

The George

Ett 4.5-stjärnigt boutique hotell med utsikt över Hagley Park och Avon River. Endast ca 2 min promenad från Botanical Gardens och i närheten av sevärdheter och restauranger. vid Cathedral Square, väldigt centralt i staden. Trevligt inredda rum med många faciliteter. Egen restaurang och bar.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.115
- Dubbelrum: från kr. 1.115
- Trippelrum: från kr. 1.410

Lägenhetshotell, Christchurch

Många tycker att det är bekvämt att kunna laga en del måltider själva och kunna tvätta sina kläder utan att behöva gå till en tvättomat. Är man en familj eller flera som reser tillsammans är det ofta trevligt att även kunna bo ihop. Då är lägenhetshotell ett bra alternativ.

Det finns flera typer av lägenheter, alltifrån studio (som ett hotellrum, men med flera faciliteter) till stora lägenheter med vardagsrum och flera sovrum. Det finns i regel kök i lägenheten och tillgång till tvättmaskin i lägenheten eller i de gemensamma utrymmena.

Priserna på lägenheterna varierar med säsong, storlek och standard. Nedan finns prisexempel på lägenhetshotell i Christchurch. Kontakta oss för förslag och priserbjudanden.

The George Hotel

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor