Wellington

Comfort Hotel WellingtonWellington är huvudstaden på Nya Zeeland och ligger helt på sydspetsen av Sydön. Staden ligger vid en vacker hamn, är omgiven av låga grönklädda fjäll och är av många omtalad som en av de vackraste städerna på Nya Zeeland. Från utsiktspunkten Mount Victoria kan man se det mesta av staden och området runtomkring. Annars är staden känd för sina byggnader och museum som National Art Gallery och Dominion Museum. Wellingtons senaste attraktion är nationalmuseet Te Papa, som betyder "vårt ställe", det är väl värt ett besök för att få en djupare inblick i Nya Zeelands historia och kultur.

Utbudet av hotellrum i Wellington är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi rekommenderar att man bor centralt i staden, då har man de viktigaste sevärdheterna på gångavstånd. Vi har avtal med hotell runt om i hela Wellington och kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell i Wellington. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

Hotel Ibis Wellington

Hotel Ibis

Komfortabelt hotell i hjärtat av Wellington. Luftkonditionering, kaffe/tekokare och kylskåp på rummet.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 810
- Dubbelrum: från kr. 810

Mercure Hotel Wellington

Mercure Hotel

Bra hotell på toppen av the Terrace, med utsikt till staden och hamnen. Kort väg till det allra mesta. Luftkonditionering, pool och bastu.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 745
- Dubbelrum: från kr. 745
- Trippelrum: från kr. 1.010

Bay Plaza Hotel

Bay Plaza Hotel

Ett prisvärt turistklasshotell med bra läge i närheten av Te Papa museum, restauranger och shopping. Färjeterminal och stränder på kort bilavstånd. Bekväma och rymliga rum med många faciliteter och bekvämligheter.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 870
- Dubbelrum: från kr. 870
- Trippelrum: från kr. 1.130

Novotel Capital

Novotel Wellington

Ett omtycket hotell i hjärtat av centrum och gångavstånd till Te Papa Museum och hamnen. Den populära shoppingen på Lambton Quay nås via en direkt hiss i hotellet. 139 normalstora rum, många bekvämligheter och faciliteter.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.060
- Dubbelrum: från kr. 1.060
- Trippelrum: från kr. 1.415

The Museum Hotel

The Museum

Mycket trevligt hotell i närheten av Te Papa Museum och Wellingtons hamnområde. Ett par minuters promenad till caféer, teatrar och shopping. 165 eleganta rum och lägenheter, många faciliteter och bekvämligheter.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.650
- Dubbelrum: från kr. 1.650
- Trippelrum: från kr. 2.465

Intercontinental Wellington

Intercontinental Wellington

Ett 4-stjärnigt hotell med centralt läge vid hamnen. Ett stort hotell med 230 rum och många faciliteter som ett fitnesscenter med gym, jacuzzi, bastu och pool.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.730
- Dubbelrum: från kr. 1.730
- Trippelrum: från kr. 2.205

Lägenhetshotell, Wellington

Många tycker att det är bekvämt att kunna laga en del måltider själva och kunna tvätta sina kläder utan att behöva gå till en tvättomat. Är man en familj eller flera som reser tillsammans är det ofta trevligt att även kunna bo ihop. Då är lägenhetshotell ett bra alternativ.

Det finns flera typer av lägenheter, alltifrån studio (som ett hotellrum, men med flera faciliteter) till stora lägenheter med vardagsrum och flera sovrum. Det finns i regel kök i lägenheten och tillgång till tvättmaskin i lägenheten eller i de gemensamma utrymmena.

Priserna på lägenheterna varierar med säsong, storlek och standard. Nedan finns prisexempel på lägenhetshotell i Wellington. Kontakta oss för förslag och priserbjudanden.

Citylife Wellington

Citylife

Ett 3-4-stjärnigt lägenhetshotell i hjärtat av staden. Hamnen, shoppingområdet, och restaurangerna är på gångavstånd. Hotellet erbjuder lägenheter med ett eller två sovrum, alla med fullt utrustat kök.

Priser per lägenhet per natt:

- 1 sovrum: från kr. 1.675
- 2 sovrum: från kr. 1.875

The Bolton Hotel

The Bolton Hotel

Ett 4-5-stjärnigt modernt lägenhetshotell mitt i Wellington. Hotellet har vanliga dubbelrum suiter samt Bolton- och Premiersuiter där priset gäller för fyra personer.

Priser per lägenhet per natt:

- Classic: från kr 1.955
- Premier: från kr. 1.955
- Bolton: från kr. 2.815

Intercontinental Wellington

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor