Taupo

Millennium Hotel TaupoTaupo är ett populärt rekeations- och semesterområde. Staden ligger vid Lake Taupo, som är Nya Zeelands största insjö. Sjön skapades vid ett av världens största vulkanutbrott. Idag är vulkanen inaktiv, men man ser fortfarande termisk aktivitet. Lake Taupo är känt för sitt fantastiska forellfiske och det natursköna närområdet. Här finns ett stort urval av turer och aktiviteter. Med sitt läge mitt på Nordön är Taupo ett naturligt stopp mellan Auckland och Wellington.

Utbudet av hotellrum i Taupo är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi har avtal med hotell runt om i hela Taupooch kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell i Taupo. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

 Bayview Wairakei Resort, Taupo

Bayview Wairakei Resort, Taupo

En populär 4-stjärnig resort i vackra omgivningar och med egen 9-håls golfbana. 187 rymliga och komfortabla rum. På hotellet finns bl.a. pool, spa, resturang, stor trädgård och möjlighet till många aktiviteter.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.225
- Dubbelrum: från kr. 1.225
- Trippelrum: från kr. 1.445

 Millenium Hotel & Resort, Taupo

Millenium Hotel & Resort, Taupo

Ett omtycket förstaklass hotell med ett av Taupos mest pittoreska lägen vid Lake Taupo endast 3 km från centrum. Ett elegant hotell med vackert möblerade rum. Många faciliteter och bekvämligheter.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.610
- Dubbelrum: från kr. 1.610
- Trippelrum: från kr. 1.995

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor