Rotorua

Tretops Lodge & EstateFör många är Rotorua huvudattraktionen på Nya Zeeland. I och runt om Rotorua kan du en god inblick i hur jorden ser ut inuti. Det bubblar, sjuder och kokar från underjorden. De många termiska områdena är fulla av gejsrar och ångan stiger från marken på flera ställen. Rotorua är även maoriernas huvudstad och här har dem, på ett bättre sätt än någon annanstans på Nya Zeeland, bibehållit sin kultur och sina traditioner. Det var också här som de första maorierna bosatte sig då det kom till landet för runt 1000 år sedan. Rotorua är det stället på Nya Zeeland där det bor flest maorier och deras kultur, dans, konst och levnadssätt präglar det dagliga livet i byn. Detta är en huvudattraktion i sig där du bland annat kan uppleva The Tamaki Maori Village.

Utbudet av hotellrum i Rotorua är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi har avtal med hotell runt om i hela Rotorua och kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell i Rotorua. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

Hotel Ibis Rotorua

Hotel Ibis

Ligger ved stranden av Lake Rotorua, nära många av stadens attraktioner och 10 minuters promenad från centrum.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 720
- Dubbelrum: från kr. 720
- Trippelrum: från kr. 960

Heritage Rotorua

Holiday Inn Rotorua

Ett 3-4-stjärnigt hotell precis utanför Rotorua. Det kända termiska området Whakarewarewa Thermal Reserve and Historical Village ligger alldeles i närheten.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr.1.055
- Dubbelrum: från kr. 1.055
- Trippelrum: från kr. 1.350

Rydges Hotel Rotorua

Rydges Hotel

Trevligt hotell som påstår sig ha de största hotellrummen i staden. Utsikt över staden, Lake Rotorua och Mokoia Island. Pool, bastu och gym.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr 1.180
- Dubbelrum: från kr. 1.180
- Trippelrum: från kr. 1.475

 Sudima Hotel Lake Rotorua

Sudima Hotel Lake Rotorua

Ett omtyckt hotell med bra läge vid Lake Rotorua, en kort promenad från shopping och restauranger i centrum. Hotellet är granne med det berömda Polynesian Spa. Hotellet har många faciliteter inkl pool, restaurang och underhållning kvällstid.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 880
- Dubbelrum: från kr. 880
- Trippelrum: från kr. 1.120

Novotel Lakeside Rotorua

Novotel Lakeside Rotorua

Ett 4-stjärnigt hotell med perfekt läge i Rotorua och vid sjön Lake Rotorua. Faciliteter som pool, gym, spacenter och egen restaurang.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr 950
- Dubbelrum: från kr 950
- Trippelrum: från kr 1.300

 Millenium Hotel, Rotorua

Millenium Hotel Rotorua

Ett prisvärt förstaklass hotell med bra läge och med promenadavstånd till Lake Rotorua, Polynesian Spa och centrum med shopping och restauranger. På hotellet finns bl.a. restaurang, spa och pool. 227 trevligt inredda rum med modern komfort.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.215
- Dubbelrum: från kr. 1.215
- Trippelrum: från kr. 1.605

Peppers on the Point

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor