Napier

Mangapapa Petit Hotel NapierNapier ligger sydöst på Nordön alldeles invid havet i ett område som är känt som Hawke´s Bay. Staden blev fullständigt ödelagd av ett jordskalv år 1931 men blev uppbyggd igen i den stil som var typisk för perioden. Idag är Napier därför känd som världens Art Deco huvudstad och många av byggnaderna som byggdes i den stilen är unikt präglade av motiv från den maoriska kulturen. Hawke's Bay är också det främsta området för vinproduktion på Nya Zeeland, och det är speciellt känt för sina röda Merlot och Cabernet Sauvignon viner samt sina vita Chardonnay och Sauvignon Blanc viner.

Utbudet av hotellrum i Napier är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi har avtal med hotell runt om i hela Napier och kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell i Napier. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

 The Nautilus, Napier

The Nautilus

Ett sofistikerat Art Deco inspirerat hotell vid vattnet. En mycket annorlunda hotellupplevelse. Rymliga och vackert dekorerade lägenheter, med många faciliteter inkl kök. Balkong och utsikt mot havet.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.195
- Dubbelrum: från kr. 1.195
- Trippelrum: från kr. 1.480

 The Crown Hotel, Napier

The Crown Hotel

Ett trevligt hotell i stadsdelen Ahuriri i Napier. Här kombineras Art Deco och modern stil på ett bra sätt. Hotellet har alla tänkbara faciliteter som t ex restaurang och flera barer. 39 rum med många bekvämligheter.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.310
- Dubbelrum: från kr. 1.310

The County Hotel Napier

The County Hotel

Ett 3-4 stjärnigt hotell i Napier. Detta är en vacker Art Deco byggnad som blev fullstendigt renoverat i 2003, och som kanskje är det finaste hotellet i hela Hawke's Bay regionen. Totalt 18 rum och sviter, och egen restaurang.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.910
- Dubbelrum: från kr. 1.910
- Trippelrum: från kr. 2.205

Lägenhetshotell, Napier

Många tycker att det är bekvämt att kunna laga en del måltider själva och kunna tvätta sina kläder utan att behöva gå till en tvättomat. Är man en familj eller flera som reser tillsammans är det ofta trevligt att även kunna bo ihop. Då är lägenhetshotell ett bra alternativ.

Det finns flera typer av lägenheter, alltifrån studio (som ett hotellrum, men med flera faciliteter) till stora lägenheter med vardagsrum och flera sovrum. Det finns i regel kök i lägenheten och tillgång till tvättmaskin i lägenheten eller i de gemensamma utrymmena.

Priserna på lägenheterna varierar med säsong, storlek och standard. Nedan finns prisexempel på lägenhetshotell i Napier. Kontakta oss för förslag och priserbjudanden.

Deco City Motor Lodge

Deco City Motor Lodge

Ett 3-stjärnigt hotell i själva hjärtat av Napier. Hotellet ligger perfekt i till för att utforska regionens många vindistrikt och spännande Art Deco-arkitektur.

Priser per lägenhet per natt:

- Studiorum: från fr. 840
- 1 sovrum: från kr. 930
- 2 sovrum: från kr. 1.100

Scenic Circle Te Pania Hotel Napier

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor