Coromandel

Waterfront LandingHalvön Coromandel ligger omkring en halvtimma med bil från Auckland och det är många turister som hittar hit. Halvön är känd för sina vackra kritvita stränder på östkusten och för sina många och speciella träd, Pohutukawa Trees, på västkusten. De centrala delarna av halvön är präglat av regnskog, populär hos besökare såväl som för den lokala befolkningen. Med 400 kilometer kustlinje, många små charmerande småbyar, en mängd vackra stränder och ett behagligt klimat är detta ett ställe vi absolut kan rekommendera. Här kan du slappa i vackra omgivningar eller delta i aktiviteter som båtturer, kajakpaddling, vandringsturer i regnskogen och lära dig mer om maoriernas historia och kultur.

Utbudet av hotellrum på Coromandel är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi har avtal med hotell runt om hela Coromandel och kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell på Coromandel. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

Grand Mercure Puka Park Resort

Grand Mercure Puka Park Resort

En 4-stjärnig resort med många faciliteter. Unikt läge ett stycke upp på en bergssida i Pauanui vid Coromandel. Stranden Pauanui Beach ligger alldeles intill.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.600
- Dubbelrum: från kr. 1.600

 Oceans Resort Whitianga

Oceans Resort Whitianga

En nybyggd resort i motell stil ett stenkast från Buffalo Beachs gyllene stränder och ett par minuters gångväg från Whitiangas huvudgata. Rökfria lägenheter som är rymliga och med kokmöjligheter. Pool och lekplats för barn.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.790
- Dubbelrum: från kr. 1.790
- Trippelrum: från kr. 1.790

 The Sebel Trinity Warf, Tauranga

The Sebel Trinity Warf, Tauranga

Ett vackert beläget hotell i cantrala Tauranga med utsikt över hamnen. Resturanger, caféer och barer på promenadavstånd. 120 smakfullt inredda rum med alla tänkbara bekvämligheter. Hotellet har restaurang, pool, gym. Det finns jobbing- och vandringsleder i närheter.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.150
- Dubbelrum: från kr. 1.150

Lägenhetshotell, Coromandel

Många tycker att det är bekvämt att kunna laga en del måltider själva och kunna tvätta sina kläder utan att behöva gå till en tvättomat. Är man en familj eller flera som reser tillsammans är det ofta trevligt att även kunna bo ihop. Då är lägenhetshotell ett bra alternativ.

Det finns flera typer av lägenheter, alltifrån studio (som ett hotellrum, men med flera faciliteter) till stora lägenheter med vardagsrum och flera sovrum. Det finns i regel kök i lägenheten och tillgång till tvättmaskin i lägenheten eller i de gemensamma utrymmena.

Priserna på lägenheterna varierar med säsong, storlek och standard. Nedan finns prisexempel på lägenhetshotell i Coromandel. Kontakta oss för förslag och priserbjudanden.

Pauanui Pines Motor Lodge

Pauanui Pines Motor Lodge

Ett 3-stjärnigt lägenhetshotell centralt i Pauanui vid Coromandel. Hotellet erbjuder lägenheter med ett eller två sovrum, har egen pool, terrängcyklar och golfbanor alldeles bredvid.

Priser per lägenhet per natt:

- 1 sovrum: från kr. 1.080
- 2 sovrum: från kr. 1.720

Grand Mercure Puka Pines Resort

 

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor