Bay of Islands

Scenic Circle Bay of IslandsBay of Islands ligger 26 mil norr om Auckland och är en av de mest historiska platserna på Nya Zeeland. Vid Waitangi svor Maori hövdingen år 1840 troskapseden till Queen Victoria och Nya Zeeland blev officiellt upptaget i det Brittiska imperiet. Idag är området mer känt för de spektakulära omgivningarna med sina vackra stränder och tusentals öar. Det är även ett paradis för de som gillar fiske. Aktivitetsutbudet lokalt är omfattande och spännande, här har man inte tråkigt en sekund. Varför inte följa med på en tur och simma med delfiner (beroende på väder) eller ta en tur till den vackra ön Urupukapuka.

Utbudet av hotellrum i Bay of Islands är stort och det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av erbjudanden. Det bästa är att välja i vilket område man vill bo och vilken standard man önskar. Vi har avtal med hotell runt om hela Bay of Islands och kan erbjuda allt från enkel standard till yttersta lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar beroende på säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på hotell i Bay of Islands. Kontakta oss för förslag och prisexempel.

Paihia Pacific Resort

Paihia Pacific Resort

Detta är ett 3-stjärnigt boutique hotell med ett bra läge i Paihia vid Bay of Islands. Kort gångavstånd ner till vattnet. Faciliteter som pool, gym, bastu och tillgång till tennisbanor. Totalt 35 rum, tolv med luftkonditionering.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 885
- Dubbelrum: från kr. 885
- Trippelrum: från kr. 1.145

Scenic Circle Bay of Islands

Scenic Hotel Bay of Islands

Trevligt hotell i en liten park och på gångavstånd til hamnen. Pool.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 930
- Dubbelrum: från kr. 930
- Trippelrum: från kr. 1.415

Copthorne Hotel & Resort

Copthorne Hotel & Resort

En 4-stjärnig resort med ett unikt läge vid vattnet med bara några meter till stranden. Den historiska byggnaden Waitangi Treaty House ligger precis vid hotellet.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 930
- Dubbelrum: från kr. 930
- Trippelrum: från kr. 1.270

The Duke of Marlborough

The Duke of Marlborough

I över 160 år har "the Duke" erbjudit gäster från hela världen ett ställe att bo på. Hotellet har nyligen renoverats och alla rum har fått balkong och en fin utsikt Frukost är inkluderat.

Priser per rum per natt:

- Enkelrum: från kr. 1.240
- Dubbelrum: från kr. 1.240
- Trippelrum: från kr. 1.580

Lägenhetshotell, Bay of Islands

Många tycker att det är bekvämt att kunna laga en del måltider själva och kunna tvätta sina kläder utan att behöva gå till en tvättomat. Är man en familj eller flera som reser tillsammans är det ofta trevligt att även kunna bo ihop. Då är lägenhetshotell ett bra alternativ.

Det finns flera typer av lägenheter, alltifrån studio (som ett hotellrum, men med flera faciliteter) till stora lägenheter med vardagsrum och flera sovrum. Det finns i regel kök i lägenheten och tillgång till tvättmaskin i lägenheten eller i de gemensamma utrymmena.

Priserna på lägenheterna varierar med säsong, storlek och standard. Nedan finns prisexempel på lägenhetshotell i Bay of Islands. Kontakta oss för förslag och priserbjudanden.

 Edgewater Palms Apartment

Edgewater Palms Apartment

Ett omtyckt lägenhetshotell med bra läge i närheten av stranden. Gångavstånd till Paihias restauranger och barer. Alla 34 lägenheterna är trevligt möblerade, har balkong och fullt utrustade kök.

Priser per lägenhet per natt:

- 1 sovrum: från kr. 1.460
- 2 sovrum: från kr. 2.095

Paihia Beach Resort & Spa

Paihia Beach Resort & Spa

Ett 5-stjärnigt lägenhetshotell med det bästa läget alldeles vid stranden. Utsikten från hotellet är enastående. Många faciliteter som uppvärmd utomhuspool, spacenter och bastu. Frukost är inkluderat.

Priser per lägenhet per natt:

- Studiorum: från kr. 3.525
- 1 sovrum: från kr. 4.225
- 2 sovrum: från kr. 5.310

Paihia Beach Resort & Spa

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor