Guidade turer

l449 masterMilford Sound. Foto: Rob Suisted.

En arrangerad tur med engelsktalande guide är för många ett bra alternativ till turer på egen hand, antingen man reser runt själv eller om man är flera som reser tillsammans. Man lär känna andra resenärer från många olika länder och upplever den nya zeeländska vänligheten med världens trevligaste guider och chaufförer.

Du upplever alla sevärdheter - även de som ännu inte finns beskrivna i resehandböckerna. Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Alternativen är många - alltifrån korta turer på ett par dagar till längre turer som sträcker sig över flera veckor. På dessa sidor finns några exempel på turer som vi rekommenderar.

Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer, ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

Coromandel Experience

4 dagar

ad318 masterUpplev det bästa som Coromandel regionen har att erbjuda.  Se Cathedral Cove, de vackra vita stränderna och regnskogen på en båttur och upplev vackra Karangahake Gorge.

Du bor på Waihi Beach Lodge där du blir väl omhändertagen.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 5850 kr

Southern Sensation

9 dagar

as46 masterUtforska Sydön på Nya Zealand på denna 9-dagars tur. Följ med den kända Tranz Alpine Train över de höga bergen och kryssa genom de vackra fjordarna i sydväst. Tillbringa ett par dagar i världens "adrenalin-huvudstad" Queenstown, upplev historiska Dunedin och se Nya Zealands högsta berg Mt. Cook. Detta är något av det du får uppleva på denna turen runt om Sydön.

Pris per person i dubbelrum:
från kr. 25.915

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor