Wellington

Te Papa, WellingtonI och omkring Wellington kan du uppleva mycket av det som är utmärkande för Nya Zeeland. Dagsturer är ett utmärkt alternativ till flerdagsturer, om man vill ha större frihet att lägga upp sitt program själv. Vanligtvis blir du hämtad på morgonen på hotellet.

Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Nedan finns några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar.

Wellington

Wellington City Tour

Halvdags sightseeing till de viktigaste platserna i Wellington, bl.a. the Parliament, Old St. Pauls Cathedral, Botanical Gardens, Mt. Victoria och till andra intressanta platser.

Vuxen: från kr. 300
Barn (4-12): från kr. 150

Kapiti Coast

Kapiti Gold Coast Tour

Åk med buss till den idylliska lilla staden Plimmerton och den historiska Pauatahanui. Besök Lindale Farm, Southward Vintage Car Museum och en chokladfabrik. Därefter tillbaka till Wellington via Paekakariki Summit Hill och dess fantastiska utsikt.

Vuxen: från kr. 560
Barn (4-12): från kr. 280

Seal

Seal Coast Safari

Detta är en enastående möjlighet att uppleva lite av djurlivet utanför Wellington. Kör längs strändena till Tongue Point och se säl och fåglar på nära håll. Därefter tillbaka till Wellington.

Vuxen: från kr. 580
Barn (4-12): från kr. 310

 Middle Earth

Middle Earth Location Tour

Regisören Peter Jackson satte verkligen Nya Zeeland på kartan när han valde att spela in filmtriologin "Sagan om Ringen" i sitt hemland. Inspelningsplatserna var många, de filmade faktist över hela Nya Zeeland, men många scener spelades in i Wellingtonområdet. På denna halvdagstur får du se några av de platser som i filmerna gestaltar denna sagovärld (obs! ingen filmrekvisita finns kvar).

Vuxen: från kr. 860
Barn (4-12): från kr. 640

Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

Parliament Building

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor