Rotorua

Moko CarvingI och omkring Rotorua kan du uppleva mycket av det som är utmärkande för Nya Zeeland. Dagsturer är ett utmärkt alternativ till flerdagsturer, om man vill ha större frihet att lägga upp sitt program själv. Vanligtvis blir du hämtad på morgonen på hotellet.

Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Nedan finns några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar.

   
 Journey of Ages

Journey of Ages

Turen "Journey of Ages" visar upp och introducerar dig till maorikulturen på ett lite annorlunda sätt. Du vår ta del av maoriberättelser, händelser och traditioner från en svunnen tid genom ett tidstypiskt skådespel. Kvällens middag är en traditionell hangi och det blir sång- och dansuppvisnin av medlemmarna i Rangiatea cultural Group. Turen rekommendeas för alla åldrar.

Vuxen: från kr. 560
Barn (4-12): från kr. 275

 White Island

White Island Tour

En annorlunda och spännande heldagstur till Nya Zeelands mest intressanta och aktiva vulkanö. Båtturen till White Island tar ca 90 minuter per väg. White Island har ett otroligt levande landskap och utrustade med hjälm coh gasmasker följen en två timmars vandring på ön , där du bl.a. får uppleva väsande fumaroler, bubblande lerpölar, spektakulära kratersjöar, blänkande kristaller och ruinerna av en övergiven svavelgruva. Lunch ingår.

Vuxen: från kr. 1.140
Barn (4-12): från kr. 745

 hobbiton

Hobbiton Movie Set Tour

Är ett måste för alla som är intresserade av “Sagan om ringen” filmerna. På den här två timmar guidade tur besöker du Hobbiton Village och får se och besöka vissa av hobbitarnas hus, eller snarare hålor som är utgrävda i kullarna. Du får även se var de olika välkända scenerna spelades in. Turen avslutas på puben The Green Dragon som finns med i filmerna.

Pris: från kr. 490 per person

Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor