Queenstown

QueenstownI och omkring Queenstown kan du uppleva mycket av det som är utmärkande för Nya Zeeland. Dagsturer är ett utmärkt alternativ till flerdagsturer, om man vill ha större frihet att lägga upp sitt program själv. Vanligtvis blir du hämtad på morgonen på hotellet.

Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Nedan finns några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar.

Milford Sound

Milford Sound Day Tour

Du blir hämtad på hotellet med buss och sätter kurs västerut mot nationalparken Fiordland. Väl framme vid Milford Sound följer du med på en båttur på fjorden, som tar dig med ända ut till inloppet och det oändliga Stilla havet. Väl tillbaka går du ombord på bussen igen för att återvända till Queenstown.

Vuxen: från kr. 1.420
Barn (5-14): från kr. 710

River Rafting

Shotover River Rafting

Turen startar med en spektakulär tur (helikopter på vintern) genom Skippers Canyon. Raftingen börjar i Deep Creek efter omfattande säkerhetsinstruktioner. Totalt forceras 10 forsar och efter det är tid för en varm dusch, bastu och en bit mat. Deltagare måste vara simkunniga och ha vattenvana.

Vuxen: från kr. 1.070
/td>

Bungy Jumping

Bungy Jumping

Bungy jump är den aktivitet som har gjort Queenstown känd som världens adrenalinhuvudstad. 20 minuter utanför staden ligger Kawarau Bungy Centre och detta är den ursprungliga platsen för bungy jump på Nya Zeeland.

Vuxen: från kr. 970
Barn (10-15): från kr. 650

Shotover Jet

Jet Boat Ride

Känn hur adrenalinet pumpar när föraren sätter full fart på jetbåten. Detta är en otrolig upplevelse! Båten kör in bland branta bergssidor och runt skarpa hörn innan föraren plötsligt gör en 360 graders sväng.

Vuxen: från kr. 640
Barn (5-15): från kr. 410

 Safari of the Scenes

Safari of the Scenes

Upptäck Nya Zeelands magiska sida på denna utflykt och du förstår hur de kom sig att producenterna av filmtriologin "Sagan om Ringen" valde att spela in filmerna i detta vackra land. Området runt Queenstown förekommer ofta i filmerna och du får besöka några av inspelningsplatserna (obs! ingen rekvisita finns kvar). Det finns två halvdagsturer att välja mellan A) Wakatipu Basin och B) Glenorchy.

Vuxen: från kr. 890
Barn (5-15): från kr. 445

Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer, ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

Lake Wakatipu

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor