Bay of Islands

Bay of IslandsI och omkring Bay of Islands kan du uppleva mycket av det som är utmärkande för Nya Zeeland. Dagsturer är ett utmärkt alternativ till flerdagsturer, om man vill ha större frihet att lägga upp sitt program själv. Vanligtvis blir du hämtad på morgonen på hotellet.

Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Nedan finns några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar.

 Dolphin Cruise

Dolphin Cruise to the Hole in Rock

En drömtur för djur och naturälskare. Ombord på katamaranen "Dolphin Seeker" får du på denna halvdagstur uppleva Bay of Islands. Har man tur får man sällskap av lekfulla delfiner. man kan även få se pingviner, späckhuggare, sälar och sjöfåglar. Några av höjdpunkterna är "Hole in the Rock" och "Cathedral Cove".

Vuxen: från kr. 835
Barn: från kr. 400

 R. Tucker

R Tucker Thompson Day Sail

Turen avgår från Paihia och du kan delta aktivt i segllingen om du vill. Vid lunchtid finns tid att ta ett dopp eller gå i land på en av de vackra öarna. På denna heldagstur ingår en BBQ lunch samt förmiddags te/kaffe.

Vuxen: från kr. 835
Barn: från kr. 400

Dune Rider

Dune Rider Unique Adventure

En heldagstur med buss som tar dig till vackra Cape Reinga som är Nya Zeelands nordligaste område. Vägen dit går igenom fascinerande landskap, se bl.a. den begravda kauri skogen i Waiharara, fantastiska Ninety Mile Beah och sanddynerna vid Te Paki.

Vuxen: från kr. 920
Barn: från kr. 715

 Poor Knights Dive

Poor Knights Dive

Vattnen runt Poor Knights Island anses vara ett av Nya Zeelands bästa områden för dykning. På denna heldagstur från Whangarei ingår 2 dykningar, hyra av utrustning och guide service och tillgång till kajak. Dyken görs i små grupper. Den erfarna skepparen väljer ut de bästa platserna för dykning aktuell dag.

Vuxen: från kr. 1.390
 

Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor