Auckland

AD302 MASTERAuckland Harbour Bridge. Foto: AJ Hackett

I och omkring Auckland kan du uppleva mycket av det som är utmärkande för Nya Zeeland.

Dagsturer är ett utmärkt alternativ till flerdagsturer, om man vill ha större frihet att lägga upp sitt program själv. Vanligtvis blir du hämtad på morgonen på hotellet.

Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Nedan finns några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar.


u110 masterAuckland's Must See Three

Det enklaste och bästa sättet att uppleva sevärdheterna i Auckland. På denna eftermiddagstur besöker du tre av dessa, Auckland Zoo, där du bl.a. kan se kiwi fågeln; däreftern en tur ombord på Pride of Auckland, som visar upp Auckland från vattnet. Du kan delta aktivt i seglingen om du vill. Turen avslutas med ett besök i Sky Tower, där utsikten från det 328 meter höga tornet är fantastisk.

Vuxen: från kr. 1.030
Barn (4-12): från kr. 520

A-05


ACD110 MASTERWaiheke Island Explorer

Ta båten till natursköna Waiheke Island, en ö med ett fantastiskt rikt fågelliv och praktfulla stränder. En guidad busstur tar dig med till det som är värt att se på ön och du väljer själv när du vill åka tillbaka till Auckland.

Vuxen: från kr. 280
Barn (4-12): från kr. 150

A-13


ACD90 MASTERClevedon Valley Wine and Garden

Se områdena runt Auckland och smaka på några av världens mest uppskattade viner. En guidad busstur tar dig bort från Auckland och längs de svarta stränderna på västkusten. Du besöker tre vingårdar och får smaka på deras bästa viner.

Vuxen: från kr. 735
Barn: från kr. 370

A-12


na75 masterTamaki Hikoi Tahi

Upptäck Auckland till fots tillsammans med en maoriguide. Denna halvdagstur startar vid Mt Eden och tar dig förbi platser som är betydelsefulla för Ngati Whatua folket på väg in mot Auckland Domain. Landskapet väcks till liv genom musik, sång och berättelser. Turen avslutas i hamnkvarateren.

Vuxen: från kr. 585
Barn: från kr. 150

A-12


Discover Waitomo

En heldagstur med buss från Auckland till Waitomo Caves. Stopp vid bl.a. maorikungens hem. I Waitomo ingår en guidad tur av de världsberömda droppstensgrottorna som avslutas med en kort båtfärd igenom en grotta där tusentals lysmaskar bildar en stjärnhimmel i grottas tak. Lunch ingår.

Vuxen: från kr. 1.335
Barn: från kr. 660

A-12


AS29 MASTERAmericas Cup Sailing

Ett besök i Auckland är inte komplett om man inte varit ute och seglat i vattnen runt den vackra Waitemata Harbour. På denna två timmars segling har du en unik möjlighet att vara en del av besättningen på en äkta Americas Cup yacht, NZL 40 eller NZL 41 som deltog i tävlingen 1995. Ställ dig vid rodret och var med och segla aktivt eller sitt ner och bara njut av seglatsen, vyerna av Auckland och de omkringliggande öarna.

Vuxen: från kr. 1100
Barn: från kr. 800

A-12


Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer, ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor