Dagsturer och utflykter

Southern AlpsMed utgångspunkt i de större städerna kan du uppleva mycket av det som kännetecknar Nya Zeeland. Dagsturer är ett utmärkt alternativ till flerdagsturer, om man vill ha större frihet att lägga upp sitt program själv.

Vanligtvis blir du hämtad på morgonen på hotellet. Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

På dessa sidor finns några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar. Vill du uppleva något som inte ingår i dessa turer, ska du bara kontakta oss! Vi kan garantera att vi har ett upplägg som passar dig.

City of Sails

Auckland

Auckland är den största staden på Nya Zeeland och det är en naturlig utgångspunkt för de flesta som besöker landet. Staden kallas för "City of Sails" för att den är präglad av de många vita seglen från alla segelbåtar som ligger i hamnen.

Dagsturer, Auckland

Bay of Islands

Bay of Islands ligger 260 km norr om Auckland och är en av Nya Zeelands viktigaste historiska platser, men området är mest känt för sina spektakulära omgivningar med vackra stränder och öar.

Dagsturer, Bay of Islands

Rotorua

För många är Rotorua huvudattraktionen i Nya Zeeland. I och runt Rotorua kan du få en bra inblick i hru jorden ser ut inuti. Det bubblar, sjuder och kokar från underjorden. Rotorua är även maoriernas huvudstad och här har de på ett bra sätt hållit fast vid kultur och traditioner.

Dagsturer, Rotorua
Wellington

Wellington

Wellington är huvudstaden på Nya Zeeland och ligger vid en vacker hamn omgiven av låga grönklädda fjäll. Huvudstaden är av många omtalad som en av de vackraste städerna på Nya Zeeland.

Dagsturer, Wellington

Christchurch

Christchurch

Christchurch är den största staden på Sydön och kallas ofta för "Garden City" Detta är Nya Zeelands tredje största stad och skulle nästan kunna ligga i gamla England med sina välbevarade parker och färgrika trädgårdar.

Dagsturer, Christchurch

Queenstown

Queenstown

Queenstown är känt för att vara världens adrenalin huvudstad och är ett eldorado för de som gillar extremsport och söker en kick. Staden ligger idylliskt placerat i vackra omgivningar invid insjön Lake Wakatipu.

Dagsturer, Queenstown

Kaikoura whale watch

 

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor