Jorden runt med USA, Franska Polynesien, Nya Zeeland & Japan

22 dagar med övernattning på 4-5 stjärniga hotell

s37 reiseforslag 1 2

Denna exklusiva jordenrunt resa tar er via USA till Tahiti, Nya Zeeland och tillbaka hem via Japan. Resan är perfekt för er som vill ha det allra bästa.

jorden s 01Ni börjar resan med att flyga från Sverige till Los Angeles, där ni har två övernattningar i denna fascinerande storstad.

Därefter flyger ni till Tahiti (Franska Polynesien) – en av de vackraste platserna på jorden – där ni först bor fyra nätter på Moorea, som är känt för sin lugna atmosfär och äkta polynesiska stämning. Ni bor i en förstklassig bungalow med egen plunge pool.

s49-foursbb2Därefter tillbringar ni fyra nätter på Bora Bora och här möts ni av gröna palmer, kritvita sandstränder och turkosblått vatten. Här bor ni e en lyxbungalow som står på pålar i vattnet.

Från Franska Polynesien flyger ni till Auckland i Nya Zeeland och här väntar en åtta dagars rundtur på Nordön i bil och med övernattningar på de bästa hotellen. Ni kommer bl.a. uppleva de vackra stränderna i Coromandel och Nya Zeelands äldsta nationalpark, Tongariro som finns med på UNESCOS världsarvslista.

new zealand s 09Förutom detta bör ni uppleva det termiska området i och omkring Rotorua – även känt som maoriernas huvudstad – där den vulkaniska aktiviteten skapar gejsrar och en kokande underjord. Ni får även möjlighet att uppleva Auckland, Nya Zeelands största stad.

I Auckland lämnar ni tillbaka bilden och flyger vidare till Tokyo där ni upplever en pulserande atmosfär och en annorlunda kultur i en av världens största städer.

Från Tokyo flyger ni tillbaka till Sverige.  


Resfakta

Pris per person, när två reser tillsammans: 
Från 59 995 kr. i ekonomiklass, från 99 495 kr i Business Class

Priset inkluderar:

  • Flygresa jorden runt
  • 2 nätter på hotell i Los Angeles
  • Inrikesflyg i Franska Polynesien
  • 4 nätter på hotell på Moorea inkl. frukost
  • 4 nätter på hotell på Bora Bora inkl. frukost
  • Alla transfers i Fransk Polynesien
  • Bilhyra i 6 dagar i Nya Zeeland inkl försäkringar
  • 7 övernattningar på Nordön på Nya Zeeland
  • 2 nätter på hotell i Tokyo

Kontakta oss för ytterligare information »

Turkod: 45744-72436

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor