Fantastiska gruppresor till Sydamerika, Nya Zeeland och Australien

 Derfor er Australia årets reisemål

Australienresors populära gruppresor är ett enkelt och socialt sätt att få uppleva delar av världen som många drömmer om att resa till! Är du intresserad av att besöka länder som Australien, Nya Zeeland eller Cooköarna? Då bör du ta en titt på några av gruppresorna som Australienresor erbjuder. Under 2019 har Australienresor även en spännande nyhet, nämligen en gruppresa som tar dig till med till Sydamerikas alla höjdpunkter!

Gruppresor – mer populärt än någonsin
- Vi ser att gruppresor ökar i popularitet, säger utvecklingschef Endre Kaurin hos Australienresor, och fortsätter: - Det finns nog många anledningar till detta. På ena sidan har man den sociala aspekten. Vad är väl bättre än att dela dagens upplevelser över en bättre middag? Dessutom ger kunniga reseledare och lokala guider en bredare insikt i kultur, natur och sevärdheter än vad man vanligtvis får fram på egen hand.

Rundresorna bjuder på spännande upplevelser och den ena höjdpunkten efter den andra avlöser varandra. Stillahavsidyll med kritvita stränder och azurblått hav, safari på världens största sandö, bubblande vulkanisk aktivitet, snorkling på världens största barriärrev, några av världens moderna underverk, oändlig ödemark, slående vacker natur och kulinariska frestelser i både fast och flytande form är bara något av det man kan uppleva på gruppresorna.

Upplev fördelarna med en gruppresa
- En av fördelarna med gruppresor är att man inte behöver använda tid och energi på resans logistik. Det tar bort stressen från planeringen, både före och under – och du kan luta dig tillbaka och njuta av upplevelsen, säger Kaurin.

Han säger vidare att många får nya vänner, en vänskap som varar efter det att resan är slut: - Vi har egna Facebook grupper där man kan lära känna de andra deltagarna före avresa, dela bilder och inte minst hålla kontakten efter resan. Gruppresorna inkluderat all transport, övernattning, utflykter samt de flesta måltider, något som gör att det är mycket enklare att få en översikt av resans totalkostnad.

- Undgå att komma hem till en kreditkortsräkning som är mycket högre än vad du planerat. För många är det en extra trygghet – då kan man hellre se framåt och börja spara till nästa resa, avslutar Kaurin.

Spännande nyhet – upplev Sydamerikas största höjdpunkter
Hösten 2019 har Australienresor en helt ny gruppresa till Sydamerika. På denna innehållsrika 27 dagars resa tar vi dig med till Peru, Chile, Argentina och Brasilien! Vi besöker två av världens moderna underverk, Machu Picchu och Kristusstatyn och vi får även uppleva Påskön, Amazonas och Buenos Aires.

Lockar det att uppleva något nytt?

Australienresor har fortfarande lediga platser på utvalda gruppresor 2019. Här en översikt över våra resor. 

RUNDRESA I NYA ZEELAND OCH AUSTRALIEN

Sydney er et obligatorisk stopp på en rundreise i Australia.

Följ med på en inspirerande och innehållsrik rundresa i Nya Zeeland och Australien med skandinavisk reseledare, där ni besöker platser som Auckland, Queenstown, Sydney, Ayers Rock och Great Barrier Reef. Ni gör även ett stopp i Hong Kong.

Datum: 21 oktober - 11 november 2019 (22 dagar)

Läs mer om rundresa i Nya Zeeland och Australien her.

AUSTRALIENS HÖJDPUNKTER

Följ med på en fantastisk rundresa i Australien med skandinavisk reseledare, där ni besöker platser som Hong Kong, Noosa, Fraser Island, Stora Barriärrevet, Ayers Rock och Sydney.

Datum: 23 oktober - 11 november 2019 (20 dagar)

Läs mer om rundresa i Australien her.  

SYDAMERIKAS HÖJDPUNKTER

 Opplev Uluru og outback-landskapet i Australias røde sentrum

På denna innehållsrika 27 dagars resa tar vi dig med till Peru, Chile, Argentina och Brasilien! Vi besöker två av världens moderna underverk, Machu Picchu och Kristusstatyn och vi får även uppleva Påskön, Amazonas och Buenos Aires.

Datum: 5 - 31 oktober 2019 (27 dagar)

Läs mer om rundresa i Sydamerika her.

Alla gruppresor har skandinavisk reseledare. Vi bor på bra hotell av god standard, och de flesta måltider är inkluderade i priset.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor