Bröllopsresa; vackra stränder och fina öar

Whitsunday IslandsI detta reseförslag har vi inkluderat tre av de mest populära destinationerna för bröllopsresor i Australien; idylliska Palm Cove i North Queensland, vackra Hamilton Island i Whitsunday Islands och spännande Sydney.

Resan startar i Stockholm, men det är öven möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter avtal. Från London flyger ni via Hong Kong till Cairns, där ni blir mötta på flygplatsen och körda till den idylliska lilla staden Palm Cove. Här ska ni bo 5 nätter på Angsana Resort & Spa, ett förstaklass hotell som ligger vid stranden.

Palm Cove ligger 20 minuter norr om Cairns och har kanske de finaste stränderna i hela norra Queensland. Hit kommer många för att njuta av omgivningarna, gifta sig eller få en behandling på en av de många spa-anläggningarna. Palm Cove har många bra restauranger och butiker och är känt för sitt behagliga klimat året om. Här kan du delta i aktiviteter som golf, tennis, fiske, segling m.m., eller bara koppla av och njuta av solen på stranden. Vi rekommenderar alla som besöker detta område i Australien att göra en utflykt till Stora Barriärrevet och en utflykt till regnskogen.

Efter vistelsen i Palm Cove transfer tillbaka till flygplatsen i Cairns för en kort flygtur till Hamilton Island i Whitsunday Islands. Här bor ni 5 nätter på Qualia, den nyaste resorten på Hamilton Island och är verkligen lyx av högsta klass. Atmosfären är avslappnad, servicen och maten som serveras från resortens 2 restauranger är av bästa kvalitet. För de aktiva finns ett stort utbud av vattensportaktiviteter. Vi rekommenderar en utflykt till Whitehaven Beach som är en av världens finaste stränder!

Från Hamilton Island flyger ni till Sydney och avslutar vistelsen i Australien med 3 nätter på Four Seasons Hotel. Ni blir mötta på flygplatsen och körda till hotellet. Four Season är ett 5-stjärnigt hotell och har ett av de bästa lägena i Sydney, i Harbour Rocks området vid operahuset. Sydney är en fantastisk stad med vacker belägeneht. Vi rekommenderar en utflykt med båt i hamnområdet och en kväll i Sydney Opera House. Resan hem går via Hong Kong och London.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från kr. 48.675

Priset inkluderar:

  • All flygtransport i ekonomiklass enl. program
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • Transfer från/till flygplatsen i Cairns och Angsana Resort & Spa
  • 5 nätter One Bedroom Beachfront Suite på Angsana Resort & Spa i Palm Cove
  • 5 nätter i Leeward Pavilion på Qualia, Hamilton Island inkl. Qualia Gourmet med frukost, middag och icke alkoholhaltiga drycker. Golfbil under vistelsen och transfer från/till flygplatsen är inkluderat
  • Transfer från/till flygplatsen i Sydney och Four Seasons Hotel
  • 3 nätter i Opera View Room på Four Seasons Hotel i Sydney
  • Turistvisum till Australien

Turkod: o/18267

Resan kan utvidgas. Möjlighet finns att kombinera resan med Fiji, Nya Zeeland eller Hong Kong. Kontakta oss för mer information.


Klicka för större bilder:


Klicka för att se video (YouTube) av Romantic Escapes in Queensland:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor