Hotell i övriga Western Australia

005787-787Par vid Calton Hill i Kununurra. Foto: Tourism Western Australia

Western Australia är den största delstaten i Australien, och täcker nästan en tredjedel av hela landet. Utanför storstaden Perth är delstaten glest befolkad och där man i huvudsak lever av gruvdrift, boskap och turism.

Här finns märkliga naturformationer, långa vita stränder, stora stogar och öde öknar. Delstaten har mycket att bjuda på , men det är stora avstånd och svårt att hinna med allt under ett besök. Men även om Western Australia ligger lite avsides i förhållande till de mer kända attraktionerna i Australien, är värt att göra turen hit.

Utbudet av hotell runt om i Western Australia är stort och varierat, och det kan vara svårt att hitta det man vill ha i allt vad som erbjuds. Vi kan erbjuda allt från enkel standard till den finaste lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotell varierar med säsong och standard.

Kontakta oss för ett förslag och aktuella priser.

Quay West Resort, Margaret River

s79 quay westEn vacker resort i Bunker Bay i vinregionen Margaret River ca 240 km söder om Perth. Quay West Resort ligger vid Cape Naturaliste National Park och i direkt anslutning till stranden.

Här kan du njuta av en spabehandling, besöka vingårdar, gå en tur på stranden eller äta en bättre måltid i restaurangen. 

150 rum, rymliga och trevligt inredda, luftkonditionering, restaurang, bar, BBQ område, gym, pool, tennisbanor. Resorten är rökfri.

Prisklass: priskategori 3

Mercure Broome

mercure broome sid 79 croppedEtt trevligt turistklass hotell med utsikt över Roebuck Bay i Broome cirka en km från centrum, ungefär 10 minuter med bil från den kända Cable Beach. Hotellet ligger i en tropisk trädgård mellan den röda öknen och det azurblå havet.

66 rymliga och trevligt inredda rum, luftkonditionering, restaurang, bar, tennisbana och pool.

Prisklass:priskategori 4

Cable Beach Club Resort & Spa

cablebeachclubresort spa exteriorCable Beach Club Resort ligger minuter från centrum i Broome på nordvästkusten av den australiensiska kontinenten. Resorten ligger vid stranden i Cable Beach, som är en av de vackraste stränderna i hela Australien.

Prisklass:priskategori 4

Monkey Mia Dolphin Resort

sid 79 monkey mia dolphin resortMonkey Mia är känt för sina delfiner som håller till i området. Denna resort är den enda som ligger på själva Dolphin Beach.

Härliga stränder, kristallklart vatten och så delfiner som kommer nära stranden dagligen. Resorten har många olika övernattningsalternativ.

84 rum, luftkonditionering, restaurang, bar, pool, tennisbanor, parkering. Resorten är rökfri.

Monkey Mia ligger ca 869 km norr om Perth.

Prisklass: priskategori 3

El Questro Homestead

elquestro s 02Med över 10 mil till närmaste stad, är El Questro Homestead en oas i ett annars öde och vilt landskap.

Rätt som det är kommer en kängaru på besök och i floden nedanför ligger krokodiler på lur.

Karijini Eco Retreat

karijini eco s 01Karijini National Park ligger i Pilbara regionen i Western Australia - ett unikt och varierat landskap i ett närmast orört område.

Karijini är känt för sina branta bergväggar, vackra vattendrag och spektakulära raviner. Nationalparken är den största i delstaten Western Australia, och besöks av många tillresande varje år.

Prisklass: priskategori 3

Mantarays Ningaloo Beach Resort

novotel ningaloo pool panoramaEn modern resort på stranden Sunrise Beach i Exmouth som ligger 1257 km nordväst om Perth. Resorten är den perfekta utgångspunkten om man vill utforska naturen i regionen inklusive det kända Ningaloo Reef. Hotellet har lägenheter med 1,2 och 3 sovrum.

68 rum och lägenheter, luftkonditionering, kokmöjligheter (endast lägenheter), restaurang, bar, gym och pool. Resorten är rökfri.

Prisklass: priskategori 3

Cape Lodge, Margaret River

Cape LodgeEtt litet lyxhotell som är inhyst på en vingård i detta vackra distrikt.Bara minuter från härliga stränder och Indiska Oceanen.

Hotellet rankades 2007 till ett av de 100 bästa hotellen i världen, och nummer 4 för sin goda mat.

Prisklass: priskategori 3

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor