Unik upplevelseresa i Australien

16 dagarUnik upplevelseresa i Australien

Upplev Australiens många varierande områden på denna exklusiva rundresa. Från de pulserande storstäderna Melbourne och Sydney, till den omväxlande naturen längs Great Ocean Road, den orörda regnskogen i Mossman och världskända Stora Barriärrevet.

Under resan bor ni på några av landets bästa och mest unika hotell och resorter, och flera fantastiska utflykter är inkluderat.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 108 000 kr

Upptäck vilda och vackra Australien

17 dagarUpptäck vilda och vackra Australien

Detta är en resa fylld av unika upplevelser av hög kvalitet.

Ni utforskar nationalparker och vildmark som inte många andra människor har besökt, får närkontakt med det varierade djurlivet, kör landets vackraste kustväg och smakar på förstklassig mat och vin.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 74 000 kr

Australia in style

14 dagarAustralia in style

Detta är resan för dig om önskar det allra bästa, både när det gäller upplevelser och boende.

Bo på några av Australiens mest unika resorter, inklusive Longitude 131 i Ayers Rock och Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. Dagarna är fyllda av upplevelser. Se Twelve Apostles och Great Ocean Road från en helikopter, smaka på lokalproducerat vin på vackra Mornington Peninsula, ät middag under stjärnorna i Ayers Rock och utforska det rika djurlivet på Kangaroo Island.

Pris per person när två reser tillsammans
från 112 000 kr

Lyx i Australien

Australien för lyxlirarenÄt frukost med utsikt mot Uluru, även känd som Ayers Rock, kryp till sängs medan kängurur hoppar utanför ditt fönster. Upplevelserna står på rad med dessa fem noga utvalda elithotell som bas.

Pris per person när två reser tillsammans 
från 115 000 kr

Nyhet! Australien för äventyrslystna

Australien för äventyrslystnaGör allvar av drömresan till Australien. Till "the bush", till vinområdet Barossa, till djurriket Kangaroo Island och matmeckat Melbourne. Down Under är närmare än någonsin med fantastiska flygförbindelser från Sverige.

Sydney och Melbourne

Yarra Pedestrian Bridge i Melbourne.Det bästa av Sydney och Melbourne – 14 dagar

I detta förslag har vi inkluderat det bästa av Sydney och Melbourne och även tagit med en spännande tågresa mellan Australiens två stora metropoler.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 16 995 kr

Nationalparker, mat och vin

28445 En kombinationsresa där ni får uppleva den orörda naturen i Northern Territory innan ni fortsätter till Victoria och South Australia för fantastiska mat- och vinupplevelser.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 49 995 kr

Äventyr i tre delstater

wildlife kangaroo 121 dagar

I delstaterna South Australia, Victoria och Northern Territory kan du komma närmare det unika djurlivet än i många andra delar av landet. I detta reseförslag har vi fokuserat på områdenas vackra och omväxlande natur, det rika djurlivet och livets goda som mat och vin.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 36.400 kr

South Australia och Victoria i husbil

Great Ocean Road 01Startpaket - 14 dagar

Australien är ett land som det går utmärkt att resa runt med husbil i. Vägarna är bra och campingplatserna håller hög standard. I detta reseförslag har vi kombinerat husbil från Melbourne till Adelaide med några dagar på hotell.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 24 295 kr

Äventyr med husbil genom 3 delstater

ayers rock 01Detta reseförslag tar dig från norr till söder genom delstaterna Northern Territory, South Australia och Victoria i husbil. Under resans lopp har ni möjlighet att besöka ikoner så som Darwin, Kakadu Nationalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Philip Island, Great Ocean Road samt Barossa Valley och Adelaide.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 32 395 kr

Pris per person när fyra reser tillsammans: 
från 25 895 kr

Storstad, husbil och naturupplevelser

14 dagar i Northern Territory och Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03

I detta reseförslag har vi kombinerat naturupplevelser i Northern Territory med några dagar i Melbourne. Resan avslutas med att ni på egen hand upplever allt som Victoria har att erbjuda i en husbil. 

Pris per person när två reser tillsammans:
från 33 995 kr

Australiens kontraster

18 dagar

phillip island penguin parade penguins plus

Upplev det bästa av Kangaroo Island, the Red Centre och Melbourne. På denna resa får du uppleva det unika djurlivet, den röda ödemarken och urbana storstäder. 

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 47 495 kr

Med husbil från norr till söder

22401 364Australien är ett land som passar utmärkt för att resa runt i med husbil. Vägarna är bra och campingplatserna påminner mest om resorter med simbassänger och all möjlig komfort. Detta reseförslag består av två veckor med i husbil i det spännande Northern Territory.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 23.995 kr

Södra Australien och Fiji

South Australia, Victoria, New South Wales och Fiji - 25 dagar

visionsofvictoria1328041 302Upplev den varierande naturen i Australiens södra delar i en bekväm husbil samt några dagar i charmerande Sydney innan resan avslutas på Fiji. Här bor du i en bunglaow vid stranden på en av Fiji’s vackraste öar.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 28 895 kr

Djur och natur i fyra delstater

purnululu np bungle bungle 06Victoria, South Australia, Northern Territory och Western Australia - 21 dagar

Ett förslag med fokus på Australiens storslagna natur, det rika och unika djurlivet i fyra delstater kombinerat med storstad, outback och strandliv.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 45.085 kr

Natur och djurliv i South Australia och Victoria

0001709 36414 dagar

I South Australia och Victoria kommer du närmare det unika djurlivet än på andra platser i Australien. I detta förslag fokuserar vi på naturen, djurlivet och livets goda, som mat och vin.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 21.950 kr

Sydney till Melbourne

nsw s 07Småturer med hyrbil - 6 dagar/5 nätter

Upplev den vackra kusten mellan storstäderna Sydney och Melbourne.

Priser per person i dubbelrum:
från 5.305 kr, inklusive bil och hotell.

Från Melbourne till Adelaide i husbil

visionsofvictoria1382904 302Australien är ett land som det går utmärkt att resa runt i med husbil. Vägarna är bra och campingplatserna påminner mest om resorter med pool och all annan möjlig komfort. I detta reseförslag har vi kombinerat spännande naturupplevelser med vacker natur i husbil från Melbourne till Adelaide.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 21.370

Melbourne & Sydney i kombination med Fiji

img 8914Varför inte kombinera ett par storstäder i Australien med en badsemester på Fiji? Detta förslag är en kombinationsresa med upplevelser i Melbourne, Sydney och på Fiji.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 30 290 kr

Husbil i Victoria och New South Wales

dnsw1182074 c14 dagar

Njut av friheten i Australien med husbil! För många är husbil det bästa sättet att uppleva Australien på. Campingplatserna håller generellt en hög kvalitet med många faciliteter och de flesta har ett bra läge. Husbil är ett bra alternativ för par, familjer och vänner som reser tillsammans.

Pris per person när ni reser tillsammans:
- 2 vuxna: från 23.280 kr
- 4 vuxna: från 19.915 kr
- 2 vuxna/2 barn: från 18.785 kr

Det bästa av Tasmanien

tassie stopover s 0621 dagar - med Sydney, Tasmanien & Melbourne

I detta reseförslag är det fokus på natursköna och vackra Tasmanien, men vi har även inkluderat ett stopp i Sydney på utresan och i Melbourne på hemresan för att ni får möjlighet att uppleva mer av Australien.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 34 995 kr

"Australian Highlights" - en guidad rundresa

aat7898 bondi beach sydneyVictoria, Northern Territory, Queensland och New South Wales - 13 dagar

Upplev det bästa Australien har att erbjuda tillsammans med en australiensisk reseledare och andra reslystna. Detta reseförslag består av en 13 dagars spännande rundtur till några av Australiens mest kända områden.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 50.560 kr

I husbil från Melbourne till Sydney

1055540Victoria och New South Wales - 14 dagar

Australien är ett land som passar utmärkt för husbil. Vägarna är bra och campingplatserna påminner mest om resorter och har många faciliteter. Med husbil har ni full frihet att själva välja vilka platser ni vill besöka och hur länge ni stannar.

Pris per person när ni reser tillsammans:
- 2 vuxna: från 19 000 kr
- 4 vuxna: från 18 750 kr
- 2 vuxna/2 barn: från 17 735 kr

Längs med Great Ocean Road

visionsofvictoria1244139 833I detta förslag har vi satt ihop något av de bästa som staten South Australia har att bjuda på. Det består av några dagar i storstaden Adelaide, kombinerat med kortare och längre guidade turer till den vackra naturen i området. Detta reseförslag kan med fördel kombineras med några dagar i Melbourne.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 33.405 kr

Phillip Island, Yarra Valley & Mornington Peninsula

Delstaten Victoria har mycket att erbjuda besökaren och då särskilt sitt unika djurliv och vackra och omväxlande natur. Ett område som inte är så välkänt ännu är området sydöst om Melbourne med den omtyckta och vackra nationalparken Wilsons Promontory National park.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor