Tågresor

The GhanHar du gott om tid och känner för att testa en upplevelse utöver det vanliga, kan vi rekommendera en tågresa genom det röda ökenlandskapet i Australien. Det är långa avstånd här och resan tar sin tid, men det är en upplevelse för livet!

I Australien kan du få uppleva två av världens mest berömda tågresor - från Indiska Oceanen i väster till Stilla havet i öster med The Indian Pacific, eller med The Ghan som knyter ihop kontinenten från norr till söder. Du kan välja mellan två klasser: Red Kangaroo och Gold Kangaroo. Vill du unna dig lite lyx väljer du Gold Kangaroo och då ingår också måltiderna i restaurangvagnen i priset.

Förutom dessa två tågresor som är mest kända, kan du göra flera andra tågresor i Australian. Längst ner på sidan finns en karta över de flesta alternativen. Kontakta oss för möjligheter och aktuella priser.

The Indian Pacific

indian pacific sid 88 1The Indian Pacific förbinder öst- och västkusten av Australien, och det tar tre hela dagar att resa de drygt 4.000 kilometerna tvärs över kontinenten från Perth till Sydney.

Prisklass:priskategori 5

The Ghan

the ghan sid 88 2Tåg är ett spännande sätt att uppleva Australien och Nya Zeeland på! I Australien knyts nord och sydkusten samman med det legendariska tåget ”The Ghan”.

Prisklass:priskategori 5

The Ghan expedition – en resa genom Australiens inre

En resa genom Australiens inreDenna ultimata tågresa tar dig med på en expedition tvärs genom Australiens inre, i bekväma och luxuösa omgivningar, på det historiska tåget The Ghan.

Resan startar i Darwin och ni ankommer Adelaide fyra dagar senare, och under vägen passerar ni några av de mest öde och fascinerande städerna i Australien.

Tågresa i egen vagn

Australiens mest kända tågresor är alltid en upplevelse, men om du vill göra den till något helt speciellt kan vi erbjuda dessa i en egen vagn.

Prisklass: priskategori 5

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor