Det goda livet i South Australia och Sydney

15 dagarDet goda livet i South Australia och Sydney

Detta exklusiva reseförslag ger dig ett smakprov på allt som Australien har att erbjuda. Under 15 dagar får ni uppleva storstad, ödemark, djurliv och spektakulär natur.

Bo på luxuösa, men jordnära hotell och resorter, och upptäck varför Australien finns med på den kulinariska världskartan.

Pris per person när två reser tillsammans:
Från 84 500 kr

Upptäck vilda och vackra Australien

17 dagarUpptäck vilda och vackra Australien

Detta är en resa fylld av unika upplevelser av hög kvalitet.

Ni utforskar nationalparker och vildmark som inte många andra människor har besökt, får närkontakt med det varierade djurlivet, kör landets vackraste kustväg och smakar på förstklassig mat och vin.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 74 000 kr

Australia in style

14 dagarAustralia in style

Detta är resan för dig om önskar det allra bästa, både när det gäller upplevelser och boende.

Bo på några av Australiens mest unika resorter, inklusive Longitude 131 i Ayers Rock och Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. Dagarna är fyllda av upplevelser. Se Twelve Apostles och Great Ocean Road från en helikopter, smaka på lokalproducerat vin på vackra Mornington Peninsula, ät middag under stjärnorna i Ayers Rock och utforska det rika djurlivet på Kangaroo Island.

Pris per person när två reser tillsammans
från 112 000 kr

Lyx i Australien

Australien för lyxlirarenÄt frukost med utsikt mot Uluru, även känd som Ayers Rock, kryp till sängs medan kängurur hoppar utanför ditt fönster. Upplevelserna står på rad med dessa fem noga utvalda elithotell som bas.

Pris per person när två reser tillsammans 
från 115 000 kr

Nyhet! Australien för äventyrslystna

Australien för äventyrslystnaGör allvar av drömresan till Australien. Till "the bush", till vinområdet Barossa, till djurriket Kangaroo Island och matmeckat Melbourne. Down Under är närmare än någonsin med fantastiska flygförbindelser från Sverige.

South Australia och Victoria i husbil

Great Ocean Road 01Startpaket - 14 dagar

Australien är ett land som det går utmärkt att resa runt med husbil i. Vägarna är bra och campingplatserna håller hög standard. I detta reseförslag har vi kombinerat husbil från Melbourne till Adelaide med några dagar på hotell.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 24 295 kr

Från Darwin till Adelaide i bil

004556-786

Denna resa tar dig från norr till söder genom centrala Australien, och har fokus på stora naturupplevelser, aboriginsk kultur och livets goda i det välkända vindistriktet Barossa Valley. 

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 31 295 kr

Nationalparker, mat och vin

28445 En kombinationsresa där ni får uppleva den orörda naturen i Northern Territory innan ni fortsätter till Victoria och South Australia för fantastiska mat- och vinupplevelser.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 49 995 kr

Södra Australien och Fiji

South Australia, Victoria, New South Wales och Fiji - 25 dagar

visionsofvictoria1328041 302Upplev den varierande naturen i Australiens södra delar i en bekväm husbil samt några dagar i charmerande Sydney innan resan avslutas på Fiji. Här bor du i en bunglaow vid stranden på en av Fiji’s vackraste öar.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 28 895 kr

Startpaket Adelaide

adelaid city and highlights sid 71Adelaide är en charmig storstad med många festivaler. Närheten till Kangaroo Island med sitt unika djurliv och det välkända vindistriktet Barossa Valley gör Adelaide till en populär destination att starta Australienäventyret i.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 14 790 kr

Äventyr med husbil genom 3 delstater

ayers rock 01Detta reseförslag tar dig från norr till söder genom delstaterna Northern Territory, South Australia och Victoria i husbil. Under resans lopp har ni möjlighet att besöka ikoner så som Darwin, Kakadu Nationalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Philip Island, Great Ocean Road samt Barossa Valley och Adelaide.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 32 395 kr

Pris per person när fyra reser tillsammans: 
från 25 895 kr

Med husbil från norr till söder

22401 364Australien är ett land som passar utmärkt för att resa runt i med husbil. Vägarna är bra och campingplatserna påminner mest om resorter med simbassänger och all möjlig komfort. Detta reseförslag består av två veckor med i husbil i det spännande Northern Territory.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 23.995 kr

Djur och natur i fyra delstater

purnululu np bungle bungle 06Victoria, South Australia, Northern Territory och Western Australia - 21 dagar

Ett förslag med fokus på Australiens storslagna natur, det rika och unika djurlivet i fyra delstater kombinerat med storstad, outback och strandliv.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 45.085 kr

Natur och djurliv i South Australia och Victoria

0001709 36414 dagar

I South Australia och Victoria kommer du närmare det unika djurlivet än på andra platser i Australien. I detta förslag fokuserar vi på naturen, djurlivet och livets goda, som mat och vin.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 21.950 kr

Från Melbourne till Adelaide i husbil

visionsofvictoria1382904 302Australien är ett land som det går utmärkt att resa runt i med husbil. Vägarna är bra och campingplatserna påminner mest om resorter med pool och all annan möjlig komfort. I detta reseförslag har vi kombinerat spännande naturupplevelser med vacker natur i husbil från Melbourne till Adelaide.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 21.370

Det bästa av Australien

17 dagarDet exklusiva Australien

Detta reseförslag består utav några av de finaste och mest exklusiva resorterna i Australien. Några av dem kan konkurrera med de bästa i världen vad gäller standard, och inte minst vad gäller belägenhet.

Pris per person när två reser tillsammans:
Från 110 000 kr

Sydliga pärlor

sa s 03South Australia och Sydney - 11 dagar

Upplev det bästa som South Australia har att erbjuda och spendera några dagar i Sydney på vägen hem. Få ut mer av turen med kunniga australiensiska guider.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 31.460 kr

Längs med Great Ocean Road

visionsofvictoria1244139 833I detta förslag har vi satt ihop något av de bästa som staten South Australia har att bjuda på. Det består av några dagar i storstaden Adelaide, kombinerat med kortare och längre guidade turer till den vackra naturen i området. Detta reseförslag kan med fördel kombineras med några dagar i Melbourne.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 33.405 kr

Lyxpaketet South Australia

0006321 364Australien kan erbjuda upplevelser och resorter i alla prisklasser. Detta reseförslag består av några av de finaste och mest exklusiva resorter som finns i Australien. Du upplever det bästa naturen har att erbjuda och kan även njuta av vindistriktet Barossa Valley.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från kr. 88.865 ekonomiklass eller från kr. 114.245 i business class

Äventyr i tre delstater

wildlife kangaroo 121 dagar

I delstaterna South Australia, Victoria och Northern Territory kan du komma närmare det unika djurlivet än i många andra delar av landet. I detta reseförslag har vi fokuserat på områdenas vackra och omväxlande natur, det rika djurlivet och livets goda som mat och vin.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 36.400 kr

Australiens kontraster

18 dagar

phillip island penguin parade penguins plus

Upplev det bästa av Kangaroo Island, the Red Centre och Melbourne. På denna resa får du uppleva det unika djurlivet, den röda ödemarken och urbana storstäder. 

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 47 495 kr

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor