Övriga South Australia

sa s 03South Australia har mycket att bjuda på utanför storstaden Adelaide.

Söder om Adelaide ligger Kangaroo Island, Australiens tredje största ö där mycket av Australiens ursprungliga flora och fauna finns kvar och där man nästan är garanterad att komma i närkontakt med kolalor, kängurur och sälar.

Norr om staden ligger Barossa Valley, vinområdet där några av Australiens bästa viner produceras.

sa s 06Lägst i norr i delstaten ligger bergskedjan Flinders Rangers, med vilda, färgrika klippor, ett rikt djurliv och djupa vattenfyllda klyftor där man kan få ett avsvalkande dopp i värmen. Detta är bara något av det man kan uppleva i South Australia.

Hotell och resorter
Utbudet av hotellrum runt om i South Australia är stort och varierat, och det kan vara svårt att välja bland alla erbjudanden. Vi kan erbjuda allt från enkel standard till den finastea lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar med säsong och standard.

Kontakta oss för ett förslag och aktuella priser.

Kangaroo Island Seafront Resort

seafrontsunsetEtt litet hotell med stor trädgård centralt beläget i Penneshaw, som ligger på den norra delen av Kangaroo Island, ön som många kallar ett naturens zoo utan staket. Det är gångavstånd till färjeterminalen, Hog Bay och Penneshaw Beach.

27 rum, trevligt inredda med många faciliteter, luftkonditionering, restaurang, pool, mini golf, tennis och BBQ möjligheter. Hotellet är rökfritt.

Prisklass: priskategori 2

Novotel Barossa Valley Resort

novotelDetta hotell som ligger i utkanten av den lilla staden Tanunda, är placerad i ett naturligt amfiteater landskap och har utsikt över Jacobs Creek, North Para River och Barossa Valley. Bra utgångspunkt för att uppleva Australiens mest kända vindistrikt.

140 rum och lägenheter, luftkonditionering, pool, tennisbanor, golfbana, cykeluthyrning. Hotellet är rökfritt.

Barossa Valley ligger 74 km norr om Adelaide (ca 1,5 tim med bil).

Prisklass: priskategori 2

Wilpena Pound Resort

s74 wilpenaUtforska Flinders Ranges och Wilpena Pound, se fåglar och kängurur i sitt rätta element. Gör en guidad tur och utforska gammal aboriginsk konst, vandra eller varför inte se detta landskap i sin helhet från luften.

60 rum, luftkonditionering, pool, restaurang, bar, BBQ område, cykeluthyrning. Hotellet är rökfritt.

Wilpena Pound ligger 453 km norr om Adelaide (ca 6 tim med bil).

Prisklass: priskategori 3

Rawnsley Park Station - Eco Villas

s74 rawnsleySe molnen bli röda när solen går ner över Wilpena Pound. Bli inspirerad av ett landskap som har fängslat författare och konstnärer i generationer.

Upplev det unika australiensiska djurlivet i sina naturliga omgivningar. Eller utforska ett område rikt på aboriginsk kultur.

Prisklass:priskategori 4

Southern Ocean Lodge

southernoceanlodge exteriorSouthern Ocean Lodge är en femstjärnig boutique lodge vid Hanson Bay på Kangaroo Island som är designad med den unika naturen i tankarna. Lodgen nästan svävar på toppen av en klippa i ett dramatiskt landskap längs kustbandet.

Prisklass:priskategori 5

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor