Wildlife Resorts

cradle mountain s 08Australien är inte mest känt för höga berg, men i vissa delar av landet finns det högland med berg, insjöar och några av världens största tempererade regnskogar.

Många av landets vackra nationalparker består av en fantastisk vildmark, där man kommer närmare det unika djurlivet än någon annanstans - antingen det är i de inre delarna av Tasmanien, eller vid storstaden Sydney eller de spektakulära områdena mitt i landet. Här har vi samlat ett urval av resorter i bergen som vi rekommenderar - alla med bra standard i vackra omgivningar. Oavsett vad man väljer kan vi nästan garantera en fantastisk upplevelse.

Många av dessa resorter ligger i nationalparker med begränsningar i både trafik och antal besökare. Standarden är från bra till lyx, och vissa har också campingplatser för husbilar. Det enklaste är ofta att välja vilket område man vill bo i och vilken standard på boende man önskar. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen. Det är en god idé att boka rum på resorterna i god tid innan du ska resa. I högsäsong kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga rum på de bästa och mest populära resorterna.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan finner du prisexempel på resorter i Australien, och genom att klicka på länkarna kan du läsa mer om varje resort.

Kontakta oss om du vill ha förslag och en offert »

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor