Thala Beach Nature Reserve

thala s 05 Thala Beach har ett fantastiskt läge med otrolig utsikt! Resorten ligger 16 km söder om Port Douglas, för sig själv högt upp ytterst på en udde med den tropiska regnskogen på ena sidan och det turkosblå havet på den andra.

Thala Beach Lodge har ett läge och en atmosfär som är helt unik.

Prisklass:priskategori 3

Rainforest Resorts

011179-634Millaa Millaa Falls i Atherton Tablelands. Foto: Tourism and Events Queensland

Få platser har en natur med sådan mångfaldig som Queensland. För de flesta är det nog de långa vita sandstränderna och de små öarna i Stora Barriärrevet som lockar, men vi rekommenderar absolut att man även gör en tur in i regnskogen när man besöker Queensland.

Det finns inte så mycket tropisk regnskog kvar i Australien, men längst uppe i norra Queensland ligger den på rad nära kusten. Inte så många andra platser på jordklotet kan visa upp ett rikare utbud av växter, och här kommer man också närmare landets unika djurliv. Här har vi valt ut några resorter som ligger i regnskogen som vi kan rekommendera - alla med bra standard i vackra omgivningar. Oavsett vad man väljer kan vi nästan garantera en fantastisk upplevelse.

Utbudet är enormt och det kan vara svårt att välja i ibland alla erbjudanden. Det lättaste är ofta att välja vilket område man vill bo i och vilken standard man föredrar. Du bestämmer vad som passar dig bäst och så ger vi dig alternativen. Vi rekommenderar att du bokar rum på resorterna i god tid innan du ska resa. I högsäsongen kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga rum på de bästa och mest populära resorterna.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan finns några prisexempel på resorter i Australien och genom att klicka på länkarna kan du läsa mer om varje resort.

Kontakta oss om du vill ha förslag och en offert »

O'Reilly's Rainforest Retreat, Lamington

s28 oreillys 2 Lamington National Park är otvivelaktigt en av Australiens vackraste nationalparker med en stor variation av växt- och djurliv. O’Reilly’s Rainforest Retreat är en enastående resort känd för sin trevliga atomsfär och sitt läge i nationalparken.

Standard:priskategori 4

Silky Oaks Lodge

silkyoakslodge interior 2012En fantastisk lodge och det bästa vi kan erbjuda när det gäller regnskogsresorter!

Silky Oaks Lodge ligger i den tropiska regnskogen vid Mossman Gorge, precis norr om Port Douglas. Detta är ett av Australiens mest orörda områden, där man rätt som det är fortfarande upptäcker nya växt- eller djurarter.

En vistelse här är en lisa för själen.

Standard:priskategori 5

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor