Daydream Island Resort & Spa

Daydream Island Resort är en 4-stjärnig resort i Whitsunday Islands. Detta är en populär resort som hela tiden får fantastiska omdömen och har många faciliteter och bra service. Och så ligger den på en egen ö i vackra Whitsundays, med vackra stränder på flera sidor av resorten. Här kan man verkligen njuta av livet i ett härligt klimat.

daydream island s 01

Daydream Island ligger precis utanför kusten och det tar ca. 20 minuter med båt från Airlie Beach eller från Shute Harbour på fastalandet. Från Hamilton Island tar det ca 30 minuter och många vaäljer att kombinera dessa två vackra öar i Whitsundays. De flesta turoperatörer hämtar också passagerare från Daydream Island så att man kan kombinera vistelsen här med turer ut på revet.

daydream island s 02Resorten har nästan 300 rum, från standard hotellrum till sviter. Spa-centret är unikt i sitt slag i hela Australien, med hela 16 behandlingsrum. Här finns ett utomhusakvarium med 1.500 olika fiskarter - som alla finns på revet. Flera gånger i veckan visas det film utomhus på en stor skärm, och det är en speciell upplevelse att sitta ute i värme och se på film.

Alla rum har luftkonditionering, kylskåp, minibar, TV och en egen balkong. Många har också havsutsikt. Det finns tre restauranger och tre barer på resorten, så det tar sig att äta sig igenom de olika menyerna. Resorten har ett stort aktivitetsutbud; tennis, vattensport, gym m.m. Men som för de flesta andra resorter i Whitsundays är det stränderna som lockar mest.

 

Standard:priskategori 4

Kontakta oss för mer information och beställning »

 


Klicka för en större bild:


Klicka för att se video (YouTube) av Daydream Island Resort & Spa:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor