One&Only Hayman Island

Hayman Island är tillfälligt stängt och öppnar igen 1 juni 2018.

One&Only Hayman Island

Hayman Island ligger i en lugn och skyddad lagun i the Whitsunday Islands. Korallrev, vackra vita sandstränder och spektakulär utsikt gör detta till en av de mest otroliga platser på Stora Barriärrevet.

hayman island pool beach accommodation 03 03 2014 6899extOne & Only Hayman Island är One & Onlys första resort i Australien. Hotellkedjan är känd för sin elegans, service och fantastiska belägenhet. Bättre än så här kan du inte få det!

Idylliska Hayman Island är en av världens mest romantiska öar och en perfekt plats för par som vill gifta sig eller är på bröllopsresa. Personalen på One & Only Hayman Island kommer att göra allt för att ni ska få n speciell upplevelse som ni kommer att minnas resten av livet. Här kan ni njuta av livet och varandra genom att koppla av, delta i några av aktiviteterna eller bara blir bortskämda. Alla rum är vackert inredda och har balkong eller terrass med utsikt över poolen, stranden eller lagunen.

hayman island activities people 04 03 2014 015extVarför inte hyra en liten båt och åka till vackraWhitehaven Beach för att bada, simma, snorkla eller bara koppla av i solen på den vita stranden? Eller ta en båttur till en av de många stränderna för att njuta av en flaska champagne i solnedgången? På dagarna kan du vara med på en rad aktiviteter, från tennis till vandringsturer i bushen. Det finns även speciella aktiviteter för barn, som ex. PADI Bubblemaker Program.

One & Only Hayman Island är mer än en vanlig resort och ger dig friheten att göra precis som du vill – från äventyr till avkoppling i solen, från glädjen i alla resortens erbjudande till den härliga känslan av att vara uppassad. I smått och stort är Hayman Island den perfekta ön för en semester du aldrig glömmer.

Och blir du hungrig är alternativen många. På Hayman Island finns flera restauranger som serverar rätter för allas smak. Om du önskar kan du även äta utomhus och höra vågorna brus. Eller så kan du få middagen serverad på din egen terrass med levande ljus medan solen går ner i horisonten.

Resorten har även ett omfattande spa-utbud

Standard: priskategori 5

 

Kontakta oss för mer information och beställning »

 


Klicka för en större bild:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor