Hamilton Island Resort

Hamilton Island är en de 74 ö-paradis som utgör the Whitsundays, och är på många sätt den ultimata upplevelsen i Stora Barriärrevet. Ögruppens största resort är Hamilton Island Resort, som har ett stort och varierat aktivitetsutbud.

hamilton s 01

Det är lätt att komma till Hamilton Island. Man kan t.ex. flyga in direkt från Sydney, Brisbane och Melbourne. Klimatet på ön är tropiskt hela året runt och här härskar en avslappnad atmosfär. Förutom det fina vädret på Hamilton Island finner du kristallklart vatten, långa vita sandstränder, fantastiska korallrev, en otrolig flora och fauna, god mat och drycker samt otaliga aktiviteter. Vill du ha lite variation kan du följa med på dagsutflykter till barriärrevet eller den berömda Whitehaven Beach, som ofta sägs vara den vackraste och vitaste stranden i världen.

hamilton s 03Resorten har ett stort och omfattande aktivitetsutbud, naturligtvis med fokus på det kristallklara vattnet - från adrenalinpräglade aktiviteter såsom vattenskidåkning, jet-ski och segling med katamaran till lugnare aktiviteter som snorkling, fiske och golf. Här finns något för var och en. Vill du ha en speciell upplevelse, kan en tur med segelbåt mellan öarna i Whitsundays vara ett bra och kul alternativ. De många fredade korallöarna bjuder på otroliga seglings- och undervattensupplevelser. Att simma med havssköldpaddor, grilla i solnedgången och spela gitarr på däcket i månsken är några minnen du kan få med dig från en sådan segeltur. Många som har gjort turen säger att detta är det bästa det gjort under vistelsen i Australien.

På Hamilton Island finns inte mindre än 10 restauranger, sex pooler, många butiker och många fina vandringsleder. Med ett sådant utbud av restauranger finns något för alla smaker.

 

Standard:priskategori 3

Kontakta oss för mer information och beställning »

 


Klicka för en större bild:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor