Whitsunday Islands resorter

qualia s 12Whitsunday Islands, eller Pingsöarna på svenska, är ett av största semesterområdena i Queensland och består av 74 små och stora öar - de flesta obebodda. Tycker du om långa vita stränder, att vandra genom regnskog, små bråda semesterorter, så är Whitsundays något för dig. Öarna ligger på samma breddgrad som Rio de Janeiro och Tahiti, något som ger ett härligt tropiskt klimat med höga medeltemperaturer året om. Ett besök i Whitsundays är inte komplett utan en båttur, och du kan läsa mer om vilka vi rekommenderar.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan finns prisexempel på resorter i Australien, och genom att klicka på länkarna kan du läsa mer om varje resort.

Kontakta oss om du vill ha förslag och en offert »

Hamilton Island Resort

hamilton s 01Hamilton Island är en de 74 ö-paradis som utgör the Whitsundays, och är på många sätt den ultimata upplevelsen i Stora Barriärrevet.

Ögruppens största resort är Hamilton Island Resort, som har ett stort och varierat aktivitetsutbud.

Standard:priskategori 3

Daydream Island Resort & Spa

daydream island s 03Daydream Island Resort är en 4-stjärnig resort i Whitsunday Islands.

Detta är en populär resort som hela tiden får fantastiska omdömen och har många faciliteter och bra service. Och så ligger den på en egen ö i vackra Whitsundays, med vackra stränder på flera sidor av resorten.

Här kan man verkligen njuta av livet i ett härligt klimat.

Standard:priskategori 4

Qualia, Hamilton Island

s34 qualia 3Qualia är den nyaste resorten på Hamilton Island och Barriärrevet. Detta är verkligen lyx i bästa klass. 

Resorten är byggd i australiensisk stil och ligger helt för sig själv på norra delen av Hamilton Island. Qualia består av 60 små hus och paviljonger spridda över ett stort område. Utsikten över Whitsundays är fantastisk och servicen är av högsta klass.

Standard:priskategori 5

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor