Beach & Island Resorts

WhitehavenVärldens största korallrev sträcker sig 2.000 km längs med delstaten Queenslands kust, från Fraser Island i söder till Papau Nya Guineas kust i norr.

Området omkring Stora Barriärrevet är otroligt färgrikt med smaragdgröna regnskogar, gyllende sandstränder och den fascinerande röda outbacken. De färgrika småstäderna och människorna som bor här - kort sagt ett levande kalejdoskåp. Queensland är ett bra val för dig som vill utforska essansen av Australien i endast en delstat. Många resorter ligger på någon av de idylliska öparadisen på revet, och en tur hit garanterar en av ditt livs största upplevelser. Här har vi samlat ett urval av resorter som vi rekommenderar, från bra och rimliga familjeresorter till exklusiva resorter på i övrigt öde öar. Oavsett vad man väljer kan vi nästan garantera en fantastisk upplevelse.

Utbudet är enormt stort och de kan vara svårt att hitta i djungeln av erbjudanden. Det lättaste är att välja ett område du vill bo i och vilken boendestandard du föredrar. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen. Det är en god idé att boka rum på resorterna i god tid före du ska resa. I högsäsong kan det nästan vara omöjligt att hitta lediga rum på de bästa och mest populära resorterna.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan finns prisexempel på resorter i Australien, och genom att klicka på länkarna kan du läsa mer om varje resort.

Kontakta oss om du vill ha förslag och en offert.


Noosa BeachSunshine Coast

Kuststräckan norr om Brisbane upp till Noosa kallas Sunshine Coast -solskenskusten. Här ligger små badorter på lång rad, alla med vackra stränder för bad och surfing.

Läs mer...


Hayman Island ResortWhitsunday Islands

Whitsunday Islands, eller Pingsöarna på svenska, är ett av största semesterområdena i Queensland och består av 74 små och stora öar - de flesta obebodda. Tycker du om långa vita stränder, att vandra genom regnskog, små bråda semesterorter, så är Whitsundays något för dig.

Läs mer...


Dunk Island ResortTropical North

I den norra delen av Queensland är det tropiskt klimat. Här finns den gröna regnskogen nära de vita stränderna, och precis utanför ligger Stora Barriärrevet med ett otroligt varierat och färgrik liv under vattnet.

Läs mer...


Interessad av att se vad vi kan erbjuda av hotell runt om i Australien? Klicka her.


Klicka för att se video (YouTube) av Queenslands öar:

 

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor