Resort

s34 qualia 3Det finns en mängd resorter runt om i Australien, från bra och rimliga familjeresorter till exklusiva resorter med ett fåtal rum på i övrigt öde öar. Några dagar på ett fin resort är för många det lilla extra som gör semestern ännu mer speciell.

Här har vi samlat ett urval av resorter runt om i Australien som vi kan rekommendera. De flesta resorter ligger på östkusten och många av dem på öar. Vi kan även erbjuda resorter i regnskogen och i outbacken, och för de naturintresserade är det en fantastisk upplevelse att bo på dessa. Eller vad med några dagar på en resort i bergen - där kommer man ofta närmare det unika djurlivet i Australien än någon annanstans.

Utbudet är enormt och det kan vara svårt att hitta rätt bland alla erbjudanden. Det enklaste är att välja vilket område man vill bo i och vilken standard man föredrar. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen. Det är en god idé att boka rum på resorterna i god tid före du ska resa. I högsäsongen kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga rum på de bästa och mest populära resorterna.

Priserna varierar med säsong och standard. Vi har valt att gruppera resorterna i olika typer, och genom att klicka på länkarna nedan kan du läsa mer om resorterna i dessa områden.

Kontakta oss för ytterligare information och aktuella priser.


Daydream Island ResortBeach & Island Resorts

Världens största korallrev sträcker sig 2.000 km längs med delstaten Queenslands kust, från Fraser Island i söder till Papua Nya Guinea i norr. Här har vi samlat ett urval av resorter som vi kan rekommendera på några av paradisöarna på Stora Barriärrevet.

Beach & Island Resorts


Silky Oaks LodgeRainforest Resorts

För de flesta är det de långa vita stränderna och de många öarna på Stora Barriärrevet som lockar, men vi rekommenderar absolut att man även gör en tur in i regnskogen när man besöker Queensland. Här har vi samlat ett urval av resorter i regnskogen som vi rekommenderar.

Rainforest Resorts


Longitude 131Outback Resorts

Australiens outback är en orörd vildmark med en rad naturskapade underverk, och i dessa områden kommer du också närmare aboriginerna och deras kultur än någon annanstans i landet. Här har vi samlat några resorter i Australiens spektakulära outback.

Outback Resorts


Rawnsley Park StationWildlife Resorts

Australien är inte mest känd för höga berg, men i delar av landet finns det orörd högland med berg, insjöar och några av världens största tempererade regnskogar. Många av landets vackra nationalparker består av en fantastisk vildmark, där man kommer närmare det unika djurlivet än på andra platser i landet.

Wildlife Resorts


Interessad av att se vad vi kan erbjuda av hotell runt om i Australien? Klicka her.


Klicka för större bilder:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor