Bröllopsresa; storstäder och stränder

Vi har satt ihop ett paket på en två veckors bröllopsresa till Australien med fokus på sol och bad i norra Queensland och några dagar i den fascinerande storstaden Sydney. Detta är något av det bästa som Australien kan bjuda på!

107512-634

Resan startar i Stockholm men det är också möjligt att ansluta från andra städer i Sverige. Från London flyger ni med Cathay Pacific via Hong Kong till Sydney. Om man vill kan man även lägga till ett stopp i Hong Kong på väg till Australien.

I Sydney bor ni fyra nätter på Amora Hotel Jamison, ett 5-stjärnigt hotell med ett mycket bra läge. Från hotellet är det gångavstånd till operahuset, det historiska området The Rocks och den botaniska trädgården samt till flera museer och shoppingcenter. Inkluderat är också två utflykter, en fem timmars kryssning i det vackra hamnområdet i en segelbåt och en dagstur till vackra Blue Mountains.

Sydney har kanske den vackraste hamnen i världen och ingen resa hit är komplett utan en kryssning. Lägg storstadens brus bakom dig och upplev Sydney från sjösidan från en yacht med plats för 2 till 8 passagerare. Bergskedjan Blue Mountains ligger en timmes bilresa från Sydney. På dagsturen hit upplever man den vackra naturen på nära håll och man besöker även några av de små idylliska byarna som ligger här. Bli inte förvånad om ni får närkontakt med kängurus!

Från Sydney fortsätter resan norrut till Queenslands tropiska landskap. Strax söder om fiskestaden Port Douglas, med den gröna frodiga regnskogen på ena sidan och det turkosblå havet på den andra, ligger Thala Beach Lodge. Resorten har en egen privat strand och här kommer ni att spendera fem nätter. Detta är en av våra favoritresorter och ni är garanterade en speciell vistelse här!

Thala Beach Lodge är byggd för att passa in i naturen, något som ger resorten en unik atmosfär. Alla bungalows har utsikt mot regnskogen och/eller stranden och alla har en egen veranda där man kan njuta av utsikten i lugn och ro. Huvudbyggnaden är speciellt utformad för de tropiska omgivningarna och man kommer nära inpå naturen. Här finner man ett rikt fågelliv och man ska inte bli förvånad om några av dessa fåglar kommer flygande i restaurangen eller baren.

Inkluderat är en dagstur till Stora Barriärrevet. Här får du möjlighet att dyka och snorkla och följa med en undervattensbåt med stora fönster. Du kan också gå ner i ett undervattens observations rum. En härlig dagstur som blir ett minne för livet. Vi har även inkluderat en dagstur in i regnskogen till Cape Tribulation.

Efter fem dagar går resan vidare några timmar söderut till den idylliska lilla byn Palm Cove. Här bor ni fem nätter på Alamanda Palm Cove By Lancemore, en förstaklass resort precis på stranden. Palm Cove har många fina restauranger och butiker och är känt för sitt behagliga klimat året om. Här kan ni delta i en rad aktiviteter som golf, tennis, fiske mm, eller bara slappa och njuta av solen på en av de finaste stränderna i hela norra Queensland. Inkluderat är även dagstur till den lill ön Michaelmas Cay på barriärrevet.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 35.000 kr

Priset inkluderar:

 • Alla flygtransporter i ekonomi klass enligt program
 • Skatter och bränsletillägg
 • 4 nätter på Amora Hotel Jamison i Sydney
 • Harbour sailing med Sydney Harbour Luxury Sailing, inkl lunch
 • Blue Mountains Canyon & Discovery med Mount’n’beach Safaris
 • 5 nätter på Thala Beach Lodge i Port Douglas
 • Low Isles Cruise med Sailaway, inkl lunch
 • Cape Tribulation day tour med Down Under Tours, inkl lunch
 • 5 nätter på Alamanda Palm Cove By Lancemore
 • Michaelmas Day Cruise med Ocean Spirit Cruises, inkl lunch
 • Turistvisum till Australien

Resan kan förlängas. Kontakt oss för mer information.

Turkod: o/38461


Klicka för en större bild:


Klicka för att se video(YouTube) av Thala Beach Lodge nära Port Douglas:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor