Unik upplevelseresa i Australien

16 dagarUnik upplevelseresa i Australien

Upplev Australiens många varierande områden på denna exklusiva rundresa. Från de pulserande storstäderna Melbourne och Sydney, till den omväxlande naturen längs Great Ocean Road, den orörda regnskogen i Mossman och världskända Stora Barriärrevet.

Under resan bor ni på några av landets bästa och mest unika hotell och resorter, och flera fantastiska utflykter är inkluderat.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 108 000 kr

Drömresa till Stora Barriärrevet

Drömresa till Stora Barriärrevet19 dagar

På denna fantastiska resa får du uppleva det bästa som Stora Barriärrevet har att erbjuda. Färgrika korallrev, ett varierat undervattensliv, kritvita stränder, tropisk regnskog och spektakulära upplevelser.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 39 900 kr

Fantastiska Australien

14 dagar

0009 great barrier reefTillbringa några dagar i storstaden Sydney innan resan går vidare till stränder, blått hav och sol i norra Queensland. Vi har inkluderat några dagar på hotell i Trinity Beach och därefter i Port Douglas, som båda är trevliga semesterorter med vackra stränder, bra restauranger och avkopplande atmosfär. Inkluderat är även ett par nätter på en luxuös resort i regnskogen i Daintree, samt en dagstur ut till Stora Barriärrevet.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 28 300 kr

Husbil från Brisbane till Cairns

19 dagarHyr en husbil från Brisbane till Cairns

Med husbil har man stor frihet och flexibilitet att uppleva Queensland i sitt eget tempo. Det finns mycket att välja mellan men den charmiga kuststaden Noosa, världens största sandö Fraser Island, vackra Whitsunday Islands, världsarvslistade regnskogar och Stora Barriärrevet är höjdpunkter du bör inkludera i din resa

Pris per person när två reser tillsammans:
från 27.300 kr.

Kör-själv från storstaden Sydney till tropiska Cairns

17 dagarKör-själv från Sydney till Cairns.

Detta reseförslag är ett kör-själv paket som tar dig från storstaden till revet. Sträckan från Sydney till Cairns är fylld av upplevelser, från Blue Mountains och vindistriktet Hunter Valley i New South Wales till de vita sandstränderna i Whitsundays. Upplev kuststäder som Byron Bay, Gold Coast och Noosa på din väg mot Cairns.  

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 26.500 kr

Sydney, Cairns och Great Barrier Reef

108930-634New South Wales och Queensland - 10 dagar

Australien har mycket att erbjuda – pulserande storstäder, den röda outbacken, ett unik djurliv och långa, vita sandstränder. I detta reseförslag har vi kombinerat några dagar i spännande Sydney med nästan en vecka i solskensstaten Queensland med Cairns och Great Barrier Reef.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 16.995 kr

Sydney, Rock & Reef

dnsw1383901 399 c15 dagar – en kombination av det bästa som Australien erbjuder

På denna fantastiska resa får du uppleva tre helt olika områden i Australien. Från storstaden Sydney, via den australiensiska outbacken med Ayers Rock, till det tropiska nord med vackra stränder, korallrev och gröna regnskogar. Denna resa har allt.

Pris per person, när två reser tillsammans:
från 32 995 kr

Sydney, nationalparker och södra Queensland

oreillys rainforest retreat morans falls 1New South Wales och Queensland - 14 dagar

I detta förslag har vi kombinerat några dagar i storstaden Sydney med en körsjälv tur längs med kusten till Brisbane. Du får uppleva storstad, nationalparker med vacker natur och djurliv, samt sol och bad på samma resa.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 27.290 kr

Det bästa av Queensland

great barrier reef21 dagar - med Brisbane, Fraser Island, Whitsundays & Great Barrier Reef

På denna resa är det fokus på delstaten Queensland, som är en av de mest spännande och fascinerande områden i Australien. På denna fantastiska resa får du uppleva allt från tropisk regnskog, öar och stränder, korallrev och fascinerande nationalparker.

Pris per person när två reser tillsammans:
från  31.995 kr

Tropiska Australien

hammock img 8506Det enkla och bekväma - 14 dagar

Detta förslag är för dig som vill uppleva Australien på ett enkelt och rimligt sätt och med mycket kvalitetstid. Ni flyger till Cairns via Singapore och fortsätter sedan i ca 50 minuter med taxi eller hyrbil norrut till Port Douglas där ni bor på hotell under de nästkommande två veckorna.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från kr. 20.410

Det bästa av Australien

17 dagarDet exklusiva Australien

Detta reseförslag består utav några av de finaste och mest exklusiva resorterna i Australien. Några av dem kan konkurrera med de bästa i världen vad gäller standard, och inte minst vad gäller belägenhet.

Pris per person när två reser tillsammans:
Från 110 000 kr

"Australian Highlights" - en guidad rundresa

aat7898 bondi beach sydneyVictoria, Northern Territory, Queensland och New South Wales - 13 dagar

Upplev det bästa Australien har att erbjuda tillsammans med en australiensisk reseledare och andra reslystna. Detta reseförslag består av en 13 dagars spännande rundtur till några av Australiens mest kända områden.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 50.560 kr

”East Coast Discovery” - en guidad rundresa

aat11202 daydream islandNew South Wales och Queensland - 13 dagar

Upptäck Australiens östkust tillsammans med en australiensisk reseledare och andra reslystna. Detta reseförslag består av en 12 dagars spännande rundtur till några av Australiens mest populära områden längs med kusten.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 41.580 kr

Sydney, Blue Mountains och norra Queensland

034337New South Wales och Queensland - 14 dagar

Ett förslag som kombinerar Sydney och en kör-själv tur i New South Wales med tropiska delen av Queensland. Ni får uppleva vacker natur, ett unikt djurliv, storstad, natur, sol, strand och barriärrevet på samma resa.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 30.785 kr

I husbil från Sydney till Cairns

024371 63414 dagar med husbil i Queensland och New South Wales

Längs med kusten från storstaden Sydney till Cairns i det tropiska norr står upplevelserna i kö. Sydney är en av världens vackraste städer och här finns mycket att se och uppleva innan ni beger er norrut mot tropiska Queensland. I detta reseförslag har vi kombinerat flyg med två veckor i husbil.

Pris per person när två reser tillsammans: från 20 795 kr

Sydney, Ayers Rock, Cairns och Hamilton Island

sol20New South Wales, Northern Territory och Queensland - 21 dagar

Ett unikt och exklusivt förslag som kombinerar storstad, outback och regnskogsupplevelser med vita stränder och avkoppling. Du reser i business class och bor på några av de bästa hotellen Australien kan erbjuda.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 144.010 kr

Natur, bad och storstad

sunshine coast s 01Queensland, Northern Territory och New South Wales

I detta omväxlande reseförslag inleds resan med naturupplevelser i Darwin med omnejd och därefter väntar en badsemester i Noosa på Sunshine Coast i Queensland. Resan avslutas med några dagar i storstaden Sydney.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 28 415 kr

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor