Gold Coast - Guldkusten

Längst söderut i Queensland ligger Gold
Coast.Längst söderut i Queensland ligger Gold Coast, guldkusten. Här finns fantastiska stränder och det subtropiska klimatet är bra hela året. Surfers Paradise är centrum på Gold Coast och är den dominerande semesterorten med stora hotell.

Det är sol och bad som lockar de flesta, men det finns också ett stort och imponerande utbud av restauranger, diskotek, barer och aktivitetsparker som Sea World, Dreamworld och Movie World. Detta är området att besöka om man tycker om fart, spänning och ett pulserande uteliv. Det är inte heller långt till vackra naturområden som t ex. Lamington National Park.


Klicka för att se video från Pro Dive:


Dagsturer och utflykter

Nedan finner du ett urval av utflykter i och runt Guldkusten.

Kontakta oss för förslag och prisexempel »

Australia Zoo

australia zoo 04Vid ett besök på Australia Zoo har du möjlighet att lära dig mer om det australiensiska djurlivet med allt från farliga ormar och krokodiler till andra mer beskedliga djur som koalor, kängurur och wombats. Här finns även djur från andra områden i världen.

Djurparken grundades av den legendariske ”krokodiljägaren” Steve Irwin och drivs fortfarande av hans familj.

Prisklass: priskategori 1

Window to the Wilderness

window wilderness s 05Denna dagstur tar dig från Gold Coast till ett av de vackraste naturområdena i Australien - nationalparken Lamington som är känd för sitt fascinerande dkurliv och gamla regnskog.

Turen startar tidigt på morgonen och du får uppleva ett rikt fågelliv, samt kängurur och koalor i sitt rätta element.

Prisklass: priskategori 1

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor