Utflykter från Brisbane och Gold Coast

qld s 04 I och runt Brisbane kan du uppleva mycket av det som kännetecknar Queensland. Dagsturer är ett utmärkt alternativ till flerdagsturer, om man vill ha större frihet att lägga upp sitt program själv.

Vanligtvis blir du hämtad på morgonen på hotellet. Våra samarbetspartners använder bekväma bussar med mycket kompetenta och trevliga guider. Ofta är antalet deltagare på turerna begränsat för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sin resa.

Nedan finns några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar i Brisbane och/eller Gold Coast

Har du önskemål om att uppleva något som inte inkluderasa i dessa förslag, så tag kontakt med oss! Vi kan nästan garantera att vi har ett förslag som passar dina önskemål.

Fraser Day Tour

fraser island day tour sid 30En heldagstur till Fraser Island där du får se vad världens största sandö har att erbjuda. Tidig avresa på morgonen, du reser via Cooloola National Park och vackra sandstränder till Inship Point där ni tar båten till Fraser Island.

Se den berömda Seventy Five Mile Beach, upplev regnskogen och bada i Lake McKenzie. Lunch och förmiddagsfika ingår.

Prisklass: priskategori 2

 

Noosa Everglades River Cruise

032112En eftermiddagstur där du med båt tar dig längs med Noosa River.

Se och upplev de magnifika sjöarna och våtmarksområdena på väg till Noosa Everglades lugna vatten. Utforska det historiska lägret vid Harry’s Hut och njut av ett glas vin innan ni återvänder till Noosa via smala våtmarksområden.

Prisklass: priskategori 1

Window to the Wilderness

window wilderness s 05Denna dagstur tar dig från Gold Coast till ett av de vackraste naturområdena i Australien - nationalparken Lamington som är känd för sitt fascinerande dkurliv och gamla regnskog.

Turen startar tidigt på morgonen och du får uppleva ett rikt fågelliv, samt kängurur och koalor i sitt rätta element.

Prisklass: priskategori 1

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor