Upptäck vilda och vackra Australien

17 dagarUpptäck vilda och vackra Australien

Detta är en resa fylld av unika upplevelser av hög kvalitet.

Ni utforskar nationalparker och vildmark som inte många andra människor har besökt, får närkontakt med det varierade djurlivet, kör landets vackraste kustväg och smakar på förstklassig mat och vin.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 74 000 kr

Australia in style

14 dagarAustralia in style

Detta är resan för dig om önskar det allra bästa, både när det gäller upplevelser och boende.

Bo på några av Australiens mest unika resorter, inklusive Longitude 131 i Ayers Rock och Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island. Dagarna är fyllda av upplevelser. Se Twelve Apostles och Great Ocean Road från en helikopter, smaka på lokalproducerat vin på vackra Mornington Peninsula, ät middag under stjärnorna i Ayers Rock och utforska det rika djurlivet på Kangaroo Island.

Pris per person när två reser tillsammans
från 112 000 kr

Lyx i Australien

Australien för lyxlirarenÄt frukost med utsikt mot Uluru, även känd som Ayers Rock, kryp till sängs medan kängurur hoppar utanför ditt fönster. Upplevelserna står på rad med dessa fem noga utvalda elithotell som bas.

Pris per person när två reser tillsammans 
från 115 000 kr

Nyhet! Australien för äventyrslystna

Australien för äventyrslystnaGör allvar av drömresan till Australien. Till "the bush", till vinområdet Barossa, till djurriket Kangaroo Island och matmeckat Melbourne. Down Under är närmare än någonsin med fantastiska flygförbindelser från Sverige.

Äventyr med husbil genom 3 delstater

ayers rock 01Detta reseförslag tar dig från norr till söder genom delstaterna Northern Territory, South Australia och Victoria i husbil. Under resans lopp har ni möjlighet att besöka ikoner så som Darwin, Kakadu Nationalpark, Ayers Rock, Melbourne, Yarra Valley, Philip Island, Great Ocean Road samt Barossa Valley och Adelaide.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 32 395 kr

Pris per person när fyra reser tillsammans: 
från 25 895 kr

Nationalparker, mat och vin

28445 En kombinationsresa där ni får uppleva den orörda naturen i Northern Territory innan ni fortsätter till Victoria och South Australia för fantastiska mat- och vinupplevelser.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 49 995 kr

Storstad, husbil och naturupplevelser

14 dagar i Northern Territory och Victoria

Koala and kangaroos in the wild 03

I detta reseförslag har vi kombinerat naturupplevelser i Northern Territory med några dagar i Melbourne. Resan avslutas med att ni på egen hand upplever allt som Victoria har att erbjuda i en husbil. 

Pris per person när två reser tillsammans:
från 33 995 kr

Från Darwin till Adelaide i bil

004556-786

Denna resa tar dig från norr till söder genom centrala Australien, och har fokus på stora naturupplevelser, aboriginsk kultur och livets goda i det välkända vindistriktet Barossa Valley. 

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 31 295 kr

Sydney, Rock & Reef

dnsw1383901 399 c15 dagar – en kombination av det bästa som Australien erbjuder

På denna fantastiska resa får du uppleva tre helt olika områden i Australien. Från storstaden Sydney, via den australiensiska outbacken med Ayers Rock, till det tropiska nord med vackra stränder, korallrev och gröna regnskogar. Denna resa har allt.

Pris per person, när två reser tillsammans:
från 32 995 kr

Med husbil från norr till söder

22401 364Australien är ett land som passar utmärkt för att resa runt i med husbil. Vägarna är bra och campingplatserna påminner mest om resorter med simbassänger och all möjlig komfort. Detta reseförslag består av två veckor med i husbil i det spännande Northern Territory.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 23.995 kr

Natur, bad och storstad

sunshine coast s 01Queensland, Northern Territory och New South Wales

I detta omväxlande reseförslag inleds resan med naturupplevelser i Darwin med omnejd och därefter väntar en badsemester i Noosa på Sunshine Coast i Queensland. Resan avslutas med några dagar i storstaden Sydney.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 28 415 kr

Djur och natur i fyra delstater

purnululu np bungle bungle 06Victoria, South Australia, Northern Territory och Western Australia - 21 dagar

Ett förslag med fokus på Australiens storslagna natur, det rika och unika djurlivet i fyra delstater kombinerat med storstad, outback och strandliv.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 45.085 kr

Det bästa av Australien

17 dagarDet exklusiva Australien

Detta reseförslag består utav några av de finaste och mest exklusiva resorterna i Australien. Några av dem kan konkurrera med de bästa i världen vad gäller standard, och inte minst vad gäller belägenhet.

Pris per person när två reser tillsammans:
Från 110 000 kr

Northern Territory och dess sevärdheter

reise17 s 02Northern Territory

Detta reseförslag innehåller det som många förstagångsbesökare till Northern Territory önskar uppleva som ex Kakau National Park och Ayers Rock.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 44.300 kr

Australiens kontraster

18 dagar

phillip island penguin parade penguins plus

Upplev det bästa av Kangaroo Island, the Red Centre och Melbourne. På denna resa får du uppleva det unika djurlivet, den röda ödemarken och urbana storstäder. 

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 47 495 kr

Sydney, Ayers Rock, Cairns och Hamilton Island

sol20New South Wales, Northern Territory och Queensland - 21 dagar

Ett unikt och exklusivt förslag som kombinerar storstad, outback och regnskogsupplevelser med vita stränder och avkoppling. Du reser i business class och bor på några av de bästa hotellen Australien kan erbjuda.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 144.010 kr

Det unika Australien

18659942xxxlarge wideWestern Australia, Ayers Rock & Sydney - 21 dagar

På denna unika resa får ni uppleva den södra delen av Western Australia, som är känt för sina fina stränder, spännande nationalparker och vackra vinområden. 

Pris per person när två reser tillsammans: från 35 995 kr

"Australian Highlights" - en guidad rundresa

aat7898 bondi beach sydneyVictoria, Northern Territory, Queensland och New South Wales - 13 dagar

Upplev det bästa Australien har att erbjuda tillsammans med en australiensisk reseledare och andra reslystna. Detta reseförslag består av en 13 dagars spännande rundtur till några av Australiens mest kända områden.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 50.560 kr

Lyxpaketet South Australia

0006321 364Australien kan erbjuda upplevelser och resorter i alla prisklasser. Detta reseförslag består av några av de finaste och mest exklusiva resorter som finns i Australien. Du upplever det bästa naturen har att erbjuda och kan även njuta av vindistriktet Barossa Valley.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från kr. 88.865 ekonomiklass eller från kr. 114.245 i business class

Äventyr i tre delstater

wildlife kangaroo 121 dagar

I delstaterna South Australia, Victoria och Northern Territory kan du komma närmare det unika djurlivet än i många andra delar av landet. I detta reseförslag har vi fokuserat på områdenas vackra och omväxlande natur, det rika djurlivet och livets goda som mat och vin.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 36.400 kr

Äventyrliga Kimberleys

Med husbil i Australien

BushcamperOm du är lite extra äventyrslysten, ivrig att prova det ovanliga, om du tycker om djurlivet som fascinerar och du tycker om att resa lite "off the beaten track", då är det här reseförslaget för dig! Detta förslag är nämligen med fyrhjulsdriven husbil genom den vildaste av det vilda vad gäller australiensisk natur. Den går igenom området känt som Kimberleys, kanske med den vackraste naturen i hela Australien.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor