Hotell i övriga Northern Territory

nt s 04Northern Territory sträcker sig från de tropiska skogarna i norr till de torra och röda ökenlandskapet mitt i landet.

Denna orörda vildmark bjuder på naturskapta underverk, samtidigt som du kommer närmare aboriginerna och deras kultur än på något annan plats i landet. Detta är Australiens outback där man också kan uppleva det unika djurlivet på nära håll. Önskar du äventyr och otroliga upplevelser, är ett besök i Northern Territory det du ska välja.

Utbudet av hotellrum runt om i Northern Territory är stort och varierat, och det kan vara svårt att välja mellan allt som erbjuds.Vi kan erbjuda allt från enkel standard till de finaste hotellen. Du bestämmer ad som passar bäst, så ger vi dig alternativen.

Priserna på hotellrum varierar med säsong och standard.

Kontakta oss för ett förslag och aktuella priser.

Knotts Crossing Resort

Knotts Crossing ResortKatherine är en liten stad på gränsen mellan det tropiska norr och ökenområdet i söder, nära Katherine Gorge - ett spektakulärt område med djupa raviner.

Knotts Crossing ligger centralt vid Katherine River.

Prisklass: priskategori 2

Kings Canyon Resort

Kings Canyon ResortKings Canyon är ett fascinerande och spektakulärt bergsområde, som ligger drygt en timme från det mer kända Uluru/Ayers Rock.

Resorten ligger endast 7 kilometer från nationalparken Watarrka, och är byggd så att den passar in i omgivningarna.

Prisklass: priskategori 3

Kings Canyon Wilderness Lodge

Kings Canyon Wilderness LodgeEn trevligt designad resort vid Kings Canyon Creek Station, på gränsen till Watarrka nationalpark. Består av tält med säng, trägolv, egen wc/dusch och terrass. Standarden är hög och man är nära naturen.

Alla måltider är inkluderade i priset.

Prisklass: priskategori 5

Gagudju Crocodile Hotel

Gagudju Crocodile HotelCentralt beläget i förhållande till de flesta attrationer i Kakadu, och en bra utgångspunkt för att utforska nationalparken.

Hotellet är byggt som en stor krokodil, då den betyder mycket för den lokala aboriginska stammen Gagudju.

Prisklass: priskategori 2

Aurora Kakadu

Aurora KakaduKakadu är den största nationalparken i Australien, med ett fantastiskt djurliv och väl bevarade aboriginska klippmålningar.

Aurora ligger i hjärtat av nationalparken, drygt 210 kilometer från Darwin.

Prisklass: priskategori 2

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor