Sydneys stränder

start syd s 04Sydney har 90 kilometer kustlinje och längs med denna ligger inbjudande sandstränder på rad. De mest kända stränderna är Bondi och Manly Beach och dessa är bara två av de otaliga stränder som finns.

Stilla havets vågor är kända för både bad och surfing, och längs med strandpromenaden ligger caféer och restauranger på rad om man vill fly solen för en stund.

Nedan finner du prisexempel på hotell och lägenheter längs Sydneys stränder. Priserna varierar beroende på säsong och standard. 

Kontakta oss för förslag och prisexempel.

Novotel Sydney Manly Pacific Hotel

novotel sydney manly pacific sid 20 cropped Detta förstaklass hotell i det idylliska Manly, endast ca 20 minuter med färja från centrala Sydney, med utsikt över stranden och havet ger dig möjlighet till en badsemester i storstaden. Gångavstånd till shopping, lokala attraktioner och aktiviteter.

213 rum, med många faciliteter, balkong, restaurang, cocktailbar, pool, gym och bastu. Hotellet är rökfritt.

Prisklass: priskategori 3

Swiss Grand Resort Bondi

swiss grand resort bondi sid 20Ett trevligt hotell med bra läge på Bondi Beach endast 7 km från centrala Sydney. Hotellet har endast sviter med enastående utsikt över den berömda stranden och havet. Bondi Beach är utmärkt för bad och surfing.

203 trevligt inredda sviter, luftkonditionering, restaurang, bar, pool. Hotellet är rökfritt.

Prisklass: priskategori 4

Crowne Plaza

Crowne PlazaEtt 4-stjärnigt hotell med bra vid Coogee Beach, en av Sydneys många kända stränder. Hotellet har många faciliteter som pool, tennisbanor och egen restaurang.

Prisklass: priskategori 2

Quest Grande Esplanade

Quest Grande EsplanadeEtt 3-stjärnigt lägenhetshotell med centralt läge alldeles vid den lilla färjeterminalen i Manly. Den kända Manly Beach finns alldeles i närheten. Hotellet har lägenheter med plats för 6 personer.

Prisklass: priskategori 3

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor