Sydney, Rock & Reef

15 dagar – en kombination av det bästa som Australien erbjuder

dnsw1383901 399 c

På denna fantastiska resa får du uppleva tre helt olika områden i Australien. Från storstaden Sydney, via den australiensiska outbacken med Ayers Rock, till det tropiska nord med vackra stränder, korallrev och gröna regnskogar. Denna resa har allt.

Resan startar i Sydney, en fantastisk stad med mycket charm. Staden ligger vackert placerad och har ett behagligt klimat och många härliga stränder. Vi har inkluderat 6 nätter i staden, så att du har god tid att uppleva Sydneys många sevärdheter. Av höjdpunkterna kan nämnas Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, The Rocks, Sydney Tower, Queen Victoria Market, Sydney Harbour och den botaniska trädgården.

9231 uluru central australiaFrån Sydney går resan vidare till Alice Springs och Australiens röda outback. Här väntar en intressant och upplevelserik guidad safari rundresa, där du bl.a. får uppleva magiska Uluru/Ayers Rock, den vackra bergsformationen Kata Tjuta/The Olgas och den imponerande ravinen Kings Canyon. Övernattning i permanenta tält och de flesta måltider är inkluderade. Om du är extra äventyrslysten kan du välja att sova under bar himmel i en australiensisk ”swag” (sovsäck med madrass).

great barrier reefResan avslutas i tropiska Queensland och den mycket trevliga orten Palm Cove. Här finns en trevlig strandpromenad med restauranger, butiker och hotellen ligger vid den fina långa sandstranden. Det är endast 20 minuter med buss/bil till Cairns om du vill besöka denna stad.

Ni övernattar på en trevlig resort nära stranden och som har en härlig swimming pool. Under vistelsen här har vi inkluderat en båttur till det imponerande Great Barrier Reef, där du har möjlighet att uppleva det fantastiska korallrevet. Vi har även inkluderat en utflykt till Kuranda, som ligger gömt i regnskogen uppe i bergen. Resan dit görs med ett gammalt tåg som slingar sig uppför berget och tillbakaresan sker med en linbana som svävar över trädkronorna i regnskogen

Därefter är det tid att vända kursen tillbaka till Sverige.


Resfakta

Pris per person, när två reser tillsammans: från 32 995 kr

Priset inkluderar:

  • Flygresa t/r Australien i ekonomiklass
  • Flygskatter och avgifter
  • 6 nätter i Sydney
  • Rundvisning av Sydney Opera House
  • 2 nätter i Alice Springs
  • 3 dagar/ 2 nätter guidad camping safari till Ayers Rock & Kings Canyon, inkl de flesta måltider
  • 6 nätter i Palm Cove (utanför Cairns)
  • Heldagstur till Great Barrier Reef inkl lunch
  • Heldagstur till Kuranda inkl lunch
  • Turistvisum till Australien

Resan kan förlängas och utvidgas.

Kontakta oss för mer information och beställning »

(Turkod 44222)


Klicka för en större bild:

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor